advert

Torino - Atalanta

29 januari 2017 at 13:30 - Fotboll, Italien - Serie A
7 apr 2017 at 15:24 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04


Plockar detta spel tidigt då jag tror det kommer droppa fram till matchstart på söndag förmiddag. Torino alltid offensiva på hemmaplan och återfår superstjärnan Belotti från avstängning. Atalanta är i grunden också ett offensivt lag med bra form. Tror på en öppen match här.

Torino förlorade senast borta mot Bologna med 2-0 men hade ju ändå någon chans att göra mål och det syntes såklart att man saknade målskytten Belotti som var avstängd då. Nu är han tillbaka vilket är ett stort plus. På hemmaplan är man alltid offensiva och här behöver man onekligen 3 poäng. Defensiven är dock som vanligt inte den bästa vilket man bland annat såg hemma mot Milan (2-2) i senaste hemmamatchen. Dessutom flera defensiva pjäser borta såsom Castan, Molinaro, Acquah och frågetecken på Zappacosta.

Atalanta gjorde ju en överraskande bra höst och ligger bra till för att nå en Europaplats till nästa säsong. Senast vann man hemma mot Sampdoria med 1-0 i en rätt svängig match där båda lagen hade sina chanser. En spelare som är riktigt het för Atalanta är Alejandro Gomez som gör mål nästan varje match nu. Han har dessutom varit en av ligans bästa spelare under hösten. man är ett offensivt lag i och med tränare Gasperini som dessutom brukar kunna ställa om bra med sina lag vilket kan bli rätt passande här när Torino går framåt. Vi har även spelare borta i Atalanta och det är ytterbackarna Drame och Konko, positivt dock är att poängspelaren och mittfältaren Kessie är tillbaka i truppen efter att ha varit i de Afrikanska mästerskapen, så det är ett plus för Atalantas offensiv.

Tror på en svängig match här mellan två offensiva lag, där Torino absolut inte kommer vara nöjda med 1 poäng här och Atalanta är vassa i sina omställningar. Tror helt klart på mål i denna match och spelar Över 2.5 mål till 1.975 hos bet365. Vi skjuter in en lite högre insats. Avanti!
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback