Annons

Tommy Paul - Jenson Brooksby: 1 - Speltips

21 januari 2023 at 07:00 - Tennis, Grand Slam |
19 jan 2023 at 19:03 (Uppdaterad 21 jan 2023 at 16:29) 19/01
76
+1
Chans (1-2): 60-40%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Visst var det en fantastisk insats av Brooksby mot Ruud men jag tror inte man ska överdriva den.

Först av allt måste det sägas. Hans resultat från förra säsongen säger motsatsen men Ruud är inte en av världens bästa hardcourtspelare. Det bara är så. Så ska man slå en toppspelare på hardcourt, då ska det vara Ruud. 

Brooksby gjorde en jättebra match mot Ruud men det ska också sägas att hans spel bet otroligt bra. Han spelar speciellt, Brooksby och det kan bli såhär. Vissa motståndare får nästan fobi för hans sätt att spela. Ruud fick det definitivt.

Paul kommer hantera det på ett helt annat, bättre sätt. Han är i princip okänslig för oregelbundet spel och tempoväxlingar och det är egentligen det enda Brooksby har att komma med. Ett inbördes möte måste noteras också. Paul körde över Brooksby i Cincinnati förra året med liknande förutsättningar som de vi har här nu vad gäller underlag och så vidare.

Jag tycker att Paul är en lite bättre spelare men framför allt, jag tror inte det kommer bita för Brooksby spelstilsmässigt här och gör det inte det, då är han alltid i stora problem. Paul också lite tryggare med en så här pass stor match. Brooksby är väldigt grön i dessa sammanhang.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback