Annons

Tjeckien U20 - Sverige U20: Under 5,5 Mål - Speltips

Matchcenter
4 januari 2023 at 20:30 - Ishockey, World Cup U-20
3 jan 2023 at 15:38 (Uppdaterad 4 jan 2023 at 23:16) 03/01
30
0

Semifinal i JVM

Chans (över-under): 40-60%
Spelvärde: 111,60%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-1
Mr Green Till Mr Green

Det är två skilda världar som ställs mot varandra i JVM . Sverige har tagit sig hit med ett nödrop och har egentligen underpresterat granska grovt i turneringen. Få spelare har kommit upp i kapacitet; jag tänker främst på kedjan från Djurgården med Lekkerimäki, Östlund och Öhgren som tillsammans inte gjort mer än sex poäng på fem matcher. Men å andra sidan kan man se det som att Sverige har en del sparkapital i den kedjan.

Tjeckien har överraskat enormt. Började med att slå Kanada bekvämt med 5-2, slog sedan planenligt Österrike med 9-0 innan Sverige knep två poäng i förlängningen. Därefter reste de sig och krossade både Tyskland och Schweiz. Imponerande!

Målvakterna i fokus

Med tanke på att Sverige är favoriter lockar oddset på Tjeckien – för det här kommer bli en ruggigt jämn match. Men istället har jag fastnat för under 5,5 mål i matchen. Det kommer nämligen vara väldigt nervöst ute på isen och båda lagen kommer fokusera på att inte göra några misstag. Åtminstone första halvan.

Carl Lindbom är en av HockeyAllsvenskans bästa målvakter och har en räddningsprocent på över 94% i turneringen. Har visserligen släppt åtminstone 1-2 mål som han kunnat ta men revanscherar sig alltid med ett par monsterräddningar. Tomas Suchanek i Tjeckiens kasse har även han spikat igen bra; räddningsprocent på 93% så här långt.

Speltips Tjeckien – Sverige

En riktigt bra Tjeckien - Sverige odds är under 5,5 mål. Det lär bli två tighta perioder att börja med lite mer action i tredje. Målvakterna är bättre än skyttarna i den här matchen vilket är en fördel, dessutom är två av Sveriges tre bästa spelare backar.

Sverige har släppt in nio mål på fem matcher samtidigt som Tjeckien släppt sju mål på fem matcher. Blir max fem i den här tillknäppta tillställningen.

  • Free Bet upp till 500 SEK!
  • Bra livebetting och odds
  • Fantastisk app till mobilen

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kunde ej hitta några speltips

Kommentarer

Feedback