Reklam

Tingsryd AIF - VIK Västerås HK

11 januari 2016 at 15:55 - Hockey Allsvenskan
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
1
0
Matchstart kl 19.00 @ Nelson Garden Arena

Tingsryd har förmodligen stått för sin bästa säsong genom tiderna hittills och ligger just nu på en andraplats i HockeyAllsvenskan. Tillsammans med AIK toppar de serien på 73 poäng, AIK har bättre målskillnad. Närmast Tingsryd är Oskarshamn som ligger 10 poäng efter på en tredjeplats.

Västerås har också de haft en bra säsong och ligger inför kvällens match på en femteplats men har chans att klättra 2 placeringar om de skulle åka hem med tre poäng. Tingsryd är ett tufft lag och möta på hemmaplan, de har bara förlorat 4 av 18 matcher i Nelson Garden Arena. Västerås har i sin tur inte övertygat på bortaplan under säsongen och har på 18 matcher lyckats åka hem med 6 segrar.

Detta är en match som Tingsryd med sin form bör vinna, de är ett starkare lag och har visat det under hela säsongen. Även om det nya året har börjat lite tyngre så tror jag de behöver en match som denna ochstudsa tillbaka till kanonformen de var i innan.

Eric Castonguay är poängbäst i Tingsryd och har varit den mest tongivande spelaren i truppen. Vaknar han på rätt sida kommer det att bli en trevlig afton i den lilla byn. De har ofta fullsatt och ett enormt tryck på läktaren trots storleken på orten. Något som är otrolig imponerande.

Matchodds 1X2
Oddsen är hämtade från redbet.com
Tingsryd, 2.12
Oavgjort, 3,70
Västerås, 2,66

Mitt tips: Vinst Tingsryd

2.12 känns väldigt spelvärt med tanke på hur hemmastarka tabelltvåan är. De möter ett Västerås som även dom förlorat sina två senaste matcher. Tror att båda lagen kommer känna på varandra till en början innan Tingsryd tar över mer och mer. Ett avgörande kommer sent i tredje perioden av självaste Castonguay i öppen kasse. 4-2 till smålänningarna. 
  • 500 kr i riskfritt spel hos Redbet!
  • Bra sportutbud
  • Svenskt bolag
Feedback