Reklam

Timrå - Växjö Lakers HC: 2

Matchcenter
20 september 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - SHL
18 sep 2018 at 21:23 (Uppdaterad 20 sep 2018 at 21:11) 18/09
97
0

SHL

Chans (1-X-2): 22-17-61%
Spelvärde: 107,36%
Lägsta spelbara odds: 1,64
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-1
Betser Spela nu hos Betser
Den stora guldkandidaten Växjö äntrar SHL-säsongen och möter nykomlingen Timrå. Växjö har spetsat på truppen ytterligare med ny forward och den halvknackiga starten på Champions Hockey League leder till att SHL-premiären inte alls vill se likadant ut

Timrå har spelat sin premiär och det borta mot Linköping. Det märktes som så många trodde på förhand att Timrå kommer få det tufft under årets säsong och laget väger lätt på många positioner. Förlusten tillskrevs med klara 1-4 och siffrorna var mer än rätt sett till matchbild.

Vad talar för en bortaseger?
► Klasskillnad på spelartrupperna. Det är verkligen en match där vi senare i vår ser botten mot toppen. Växjö är klara guldfavoriter och av alla fjorton SHL-tränare tippade tolv stycken Växjö som segrare när säsongen är över. 
Timrå tippas som klar jumbo och laget kommer få det väldigt tufft i SHL. Truppen är tämligen tunn och det finns inga större spets mer än målvakten N. Svedberg. 
► Timrå imponerade inte mot Linköping. Trots att laget tog ledningen med 1-0 var det Linköping för hela slanten. Östgötarna vände och vann med klara 4-1 och vann skotten i bland annat mellanakten med hela 8-1.
► Revanschladdat bortalag. Växjö har spelat flera matcher i Champions Hockey League och gick otroligt dåligt i sina två senaste matcher och förlorade. Nu har laget laddat batterierna för att hitta spelet och formen med start i SHL och laget kommer vilja ta kommandot i tabellen direkt.
► Seriens bästa målvakt tillsammans med en enormt stark spelartrupp. Med V. Fasth i spetsen längst bak har Växjö flera tunga namn som D. Rahimi, B. Shinimin, R. Horak, A. Ortega och J. Persson för att nämna några. 
Den offensiva kraften hos gästerna är fenomenal och lagets nyförvärv har verkligen visat att man kommit till Växjö för att leverera och producera. 

Vad talar emot:
► Växjö har inte inlett den här säsongen som det hade förväntats. Laget har spelat knackigt bakåt och med massor utav slarv. 
Laget är på väg att åka ur i gruppspelet i Champions Hockey League och pressen är redan hög hos smålänningarna.
► Timrå har absolut ingenting att förlora. Hemmamatch och hemmapremiär mot regerande mästarna. Ingen förväntar sig att Timrå ska ta poäng i detta möte och spelarna kan uppträda med ett lugn och ingen oro att seger förväntas.

Det är stora skillnader mellan lagen. Växjö vill in på segerspåret igen och börja SHL-säsongen på bästa tänkbara sätt. Laget är bättre på alla positioner och som ett utav seriens normalt starkaste bortalag ska det bli seger även om laget inte kommer upp på sin högsta nivå.

  • Pengarna tillbaka vid 0-0
  • Stort fokus på Premier League
  • Snygg sajt

Kommentarer

Feedback