Reklam

Timrå - Karlskrona HK: Timrå över 2,5 mål ink. övertid

Matchcenter
27 mar 2018 at 11:53 (Uppdaterad 27 mar 2018 at 21:53) 27/03
75
0
Chans: 55%
Spelvärde: 104,50%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-1
Betser Spela nu hos Betser
0-1 i matcher för Karlskrona och SHL-laget fick den starten som behövdes. Däremot var segern långt ifrån rättvis och inför match två i bäst av sju är det mycket som talar för Timrå.

2-1 efter övertid och 1-0 i matcher för Karlskrona. Ett avgörande som blev diskuterbart där det misstänkt nog var ett felaktigt byte av hemmalaget och egentligen borde varit sex spelare på banan och utvisning. Men så blev inte fallet utan istället slagskott och mål. 
Sett till matchbilden var resultatet inte helt rättvist och det finns tendenser som gör att Timrå helt klart kan vända på den här matchserien. 
Timrå var det bättre laget och ville mer än sina motståndare.

Vad talar för:

► Urstarkt hemmalag. Av sjuttioåtta möjliga poäng på hemmaplan plockade Timrå femtioåtta! Laget vann tjugo av tjugosex hemmamatcher och hade målskillnaden 73 - 41.
Notera att Timrå gjorde minst tre mål inkluderat övertid i sexton matcher och två i sex. 
Mot Leksand i den Hockeyallsvenska finalen var det inget snack om Timrå's hemmastyrka och laget gjorde åtta mål på två hemmamatcher, 4-1 samt 4-3.
► Karlskrona på bortaplan. Nästan överlägset sämsta bortalaget i serien med nitton poäng inspelade av sjuttioåtta möjliga.
Målskillnaden var horribel 44 - 95 och Karlskrona släppte in snitt i 3,65 mål per bortamatch.
► Lång vila. Nu har lagen fått en match i benen men det ska kommas ihåg att Karlskrona nu gjort en match sedan den 10 mars. Ett uppehåll som gör att spelarna tappar matchtempo och tappar positioner. 
► Insatsen från Timrå i match ett. Det var bitvis Timrå mot Johan Holmqvist. Med trettiotvå skott på mål och ett klart spelövertag bitvis var Timrå värda segern. 
Spelet såg väldigt bra ut och målchanserna kom. Det gäller att trycka in pucken nu!

Vad talar emot:

► Johan Holmqvist. Som ovan nämnt gjorde han en strålande match senast och räddade 31 av 32 skott. Med Honken i kassen får Karlskrona rutin och stabilitet, Han räddade kvar Karlskrona förra säsongen och kan vara den som gör det även denna säsong.
► Karlskrona spelar en väldigt tråkig hockey och lägger allt fokus i defensiven. Laget kommer fortsätta spela defensivt och stänga ytor för Timrå. 

Det gäller för Timrå att få hål på Karlskrona om laget ska kunna ta sig upp till SHL. Med Haukeland i den egna kassen och det defensiva spelet är möjligheterna stora. Men ska det bli seger måste laget troligtvis lösa minst tre puckar då Karlskrona har väldigt kontringsskickliga spelare. Guter, Komarek och Olofsson bland annat. 

  • Pengarna tillbaka vid 0-0
  • Stort fokus på Premier League
  • Snygg sajt

Kommentarer

Feedback