Reklam

Timrå IK - IF Sundsvall Hockey

8 januari 2016 at 09:58 - Hockey Allsvenskan
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04

Timrå IK - IF Sundsvall Hockey

Matchstart 19.00 @ Timrå Isstadion

Det har minst sagt varit en tuff säsong för Timrå som förväntas ligga i toppen av allsvenskan. Och laget har förlorat de senaste fem matcherna. Senaste vinsten var mot Oskarshamn hemma den 15 december. Förvänta er ett hungrigt Timrå ikväll, som kommer göra allt för att ta sin första vinst på snart en månad. Truppen i Timrå har haft svårt att producera under hela säsongen och det är bara Sundsvall som gjort mindre mål. Ulf Dahléns son Jonathan har gjort näst mest poäng i laget, 11 mål och 6 assist har artonåringen stått för.

Sundsvall har haft problem i egen zon och målvakten Magnus Åkerlund har inte haft det lätt i kassen. Han har mycket press i och med att andramålvakten Markus Olsson har varit en katastrof när han vaktat kassen. Sundsvall har samma problem som Timrå i produktiviteten och har bara gjort 78 mål på 36 matcher. Båda trupperna är skadefria inför kvällens match.
Jag tror att Timrå kommer föra matchen och Sundsvall får gå på kontringar. Detta är en match Timrå ska vinna alla dagar i veckan och chansen på kvalserien upp till SHL finns fortfarande kvar. Men då gäller det att man vinner matcher som denna.

Matchodds 1X2
Timrå, 1.62
Oavgjort, 4.35
Sundsvall, 4.40

Mitt tips: Vinst Timrå

I och med det låga oddset har jag lagt en lite större summa på att Timrå vinner efter fulltid. Hemmafördel och bättre målvaktsspel och starkare trupp i övrigt är svårt att möta. Man brukar säga att vilja slår klass och i detta fallet tror jag att Timrå är laget med både mest vilja och klass.
  • 100% upp till 500 SEK i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel
Feedback