advert

Timrå - IK Oskarshamn: Över 4,5

Matchcenter
22 november 2017 at 19:00 - Hockey, Sverige - HockeyAllsvenskan
22 nov 2017 at 00:27 (Uppdaterad 23 nov 2017 at 20:57) 22/11
53
0

Chans (över-under): 56-44%
Spelvärde: 107,52%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-2
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Toppmatch i Hockeyallsvenskan. Serieledande Timrå möter tabelltvåan Oskarshamn inne i NHK Arena. Två lag som har helt skilda formkurvor. Timrå har två raka förluster och en defensiv som inte är på topp.
Oskarshamn har tre raka vinster och öser in mål.
Det bådar för mål när två av seriens målfarligaste lag drabbar samman.

Vad talar för:
► Formen på Oskarshamn. Fyra vinster på lagets fem senaste matcher och målen görs flitigt. Arton gjorde mål på dessa fem och under säsongen är totalen femtionio. Smålänningarna snittar 3,10 mål/match.
► Timrå's defensiv är inte som det var i inledningen av säsongen. Tre insläppta mål i två raka matcher och minst två insläppta i fem raka matcher. Lägg därtill att Timrå gjort minst två mål i alla förutom i en av dessa fem.
Timrå har spelat över 4,5 mål i tre av sina fyra senaste.
► Två riktigt bra powerplay-lag. Både Timrå och Oskarshamn är i toppen i powerplay-ligan. Över 20% i utdelning och lagen har gjort 12 respektive 16 mål i den spelformen sett över säsongen.
►  Offensiven i hemmalaget går det inte sticka undan stolen med. Efter hemvändningen av J. Dahlén och värvningen av A. Lavoie har Timrå två av seriens absolut bästa spelare i den offensiva zoonen. Nyförvärvet Lavoie har gjort mål i två raka matcher och kommer spetsa till lagets powerplay ytterligare.

Vad talar emot:
► Båda lagens defensiv. Det är Hockeyallsvenskans två lag som släppt in minst mål under hela grundserien. På nitton seriematcher snittar Timrå1,73 och Oskarshamn 2,10 i insläppt mål/match.
► Starka boxplay. Timrå är tvåa i boxplay-ligan med över 87% och Oskarshamn är sexa med 83%.
► Målsnåla bataljer. Säsongens första möte slutade 2-1 till Timrå på bortais. Det var lagens tredje raka möte under 4,5 mål. På lagens fem senaste möten har bara en match slutat över 4,5 mål.

Det kommer vara det lag med starkast offensiv som vinner morgondagens möte. Båda lagen har det som krävs framåt. Timrå's defensiv svajar och nu gäller det att göra mål för att ta alla tre poäng och rycka i tabelltoppen.
Fem av nio matcher har slutat över 4,5 mål när Timrå spelat på hemmaplan och Oskarshamn har spelat över 4,5 mål i sex av tio bortamatcher.

  • Spännande kampanjer
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback