Reklam

Timrå IK - Almtuna IS

3 februari 2016 at 12:09 - Hockey Allsvenskan
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Matchstart kl. 19:00 i Timrå Isstadion

Timrå har vunnit fyra raka inför kvällens match mot Almtuna och har de senaste spelar riktigt bra ishockey. Just nu ligger Timrå på en elfteplats vilket kanske inte låter så bra men det är oerhört jämt i mitten av tabellen. Från plats fem till elva skiljer det bara nio poäng. Så chanser till playoff lever fortfarande för norrlänningarna.

Almtuna har spelat betydligt jämnare under säsongen än vad kvällens motståndare har gjort. Senaste matchen vann Almtuna mot Västerås på bortaplan med 2-6, ett imponerande resultat mot ett Västerås som bara förlorat fyra matcher efter full tid på hemmais.

Om matchen 

Jag tror det kommer bli en väldigt jämn och tät match. Timrå som har fyra raka vinster har visat sig vara i riktigt bra form, samma gäller Almtuna. Man brukar säga att ju fler vinster i rad desto närmare kommer man en förlust. Dessutom har Almtuna visat sig starka på bortaplan och jag tror detta kommer sluta 2-4 till Almtuna.

Matchodds 1X2
Timrå, 2.15
Oavgjort, 4.00
Almtuna, 2.80

Mitt tips: Vinst Almtuna

Som sagt, Almtuna har visat sig starka på bortaplan och Timrå har haft några tunga perioder där produktiviteten inte varit på topp. Den starka och jämna trupp Almtuna har kommer att göra allt för att stabilisera sin plats i tabellen som just nu innebär playoff.
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback