Annons

Thiago Seyboth Wild - Albano Olivetti: 1 - Speltips & Rekar

29 augusti 2022 at 10:00 - Challenger Mallorca
29 aug 2022 at 07:01 (Uppdaterad 31 aug 2022 at 18:46) 29/08
74
+1
Chans (1-2): 70-30%
Spelvärde: 112,00%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 9/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
När man inte spelar singel, då får det väl ses som tveksamt om man ska värderas som en singelspelare.

Två turneringar har han spelat i år, Olivetti. När det gäller singel då. I dubbel har han trots sina kroniska skadeproblem spelat en hel del men singel, två turneringar. Ett challengerkvak där han vann en match och en future där han också vann en match. 

Om han fått vara skadefri hade nog Olivetti spelat på atp-touren just nu, men skadefri har han inte varit och han har inte spelat singel i någon större utsträckning på flera år. När han väl spelat på senare år har han heller inte varit särskilt bra.

När Olivetti var som bäst var han rankad 160 i världen i singel. Här möter han Seyboth Wild som varit rankad 100 i världen för bara två år sen. Även om Olivetti, nu rankad utanför de 1000 bästa, måste ses som kapabel för sin ranking. När han var som bäst var han inte lika bra som dagens motstånd.

Seyboth Wild har varit borta mycket, han har en bit kvar till den nivå han var på för ett par år sen, men han är fortfarande ung och han kommer komma tillbaka. 

Det blir alltid speciellt när en spelare som i princip enbart kan serva deltar i en match. Olivetti kan också returnera lite grann. Men han kan inte spela då han i princip inte kan röra sig i sidled. Det blir en speciell match för Seyboth Wild. Jag skulle säga att det nog inte kommer passa honom jättebra det här men det spelar ingen roll. Han är en bra challengerspelare i singel. Olivetti är ingen singelspelare numera.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback