advert

Tennys Sandgren - Vincent Millot: 2

Matchcenter
28 juni 2017 at 18:15 - Tennis, USA - Grand Slam
28 jun 2017 at 10:06 (Uppdaterad 28 jun 2017 at 19:51) 28/06

Chans (1-2): 42-58%
Spelvärde: 118,90%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 9/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Turnering: Wimbledonkval. Underlag: Gräs.

Sandgren fick med sig segern i första omgången men motståndet var rätt svagt och det är omöjligt att inte fortsätta hävda att han normalt är rejält svag på jättesnabba underlag, att han saknar rutin från gräs, och att han därmed inte ska vara någon vidare farlig spelare på detta underlag.

Millot har spelat märkligt lite grästennis genom åren. Han är med sin litenhet en spelare som trivs bra på snabba underlag med låg studs och det är också på såna inomhusunderlag han oftast gjort sig som allra bäst. Dessutom, de få gånger han väl spelat på gräs har det gått riktigt bra.

Jämna spelare det här. Sandgren har stigit kraftigt på rankingen på senare tid men det beror till stor del på att han i vanlig ordning hållit sig till turneringar med svaga startfält. Han är en av få spelare i Nordamerika som verkligen behärskar grus och därmed får han massor av enkla poäng där. Millot håller sig på samma nivå som vanligt, som en stark challengerspelare och med tanke på underlagsfördelen här bara måste han vara klar favorit.

Rejält spelvärde.

  • Svensk gigant inom betting
  • Felfri produkt
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback