Reklam

Tennys Sandgren - Ilya Ivashka: 1

Matchcenter
31 augusti 2021 at 23:20 - Tennis, USA - Grand Slam |
Court 11, USTA Billie Jean King National Tennis Center
31 aug 2021 at 11:17 (Uppdaterad 1 sep 2021 at 09:03) 31/08
120
+2
Chans (1-2): 29-71%
Spelvärde: 121,80%
Lägsta spelbara odds: 3,45
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Jag tycker det finns flera rimliga skäl att spela Sandgren här och när oddset ser ut som det gör, då provar man.

Ivashka vann sin första titel i helgen när han slog Mikael Ymer i finalen i Winston-Salem. Lite halvt välförtjänt för Ivashka som förbättrat sig extremt mycket senaste året men man ska också säga att de här småturneringarna veckan innan en Grand Slam-turnering, det är inte de svåraste att vinna direkt. Att möta Ymer i finalen säger väl en del om nivån kanske.

Sandgren sladdar. Han är ingen stark atp-spelare rent allmänt utan är nog snarare på väg att tyna bort lite och kanske landa på challengertouren igen. Det man ska veta med Sandgren är dock att han kanske är den mest extrema storturneringsspecialisten. Inte varje gång, men väldigt, väldigt oftas hittar han formen precis till Grand Slam-turneringarna. Sett till hans spelstyrka och resultat i mindre turneringar är hans facit i slams verkligen sjukt bra.

Inga inbördes möten så inget att luta sig mot där, men Ivashka är lite av en maskin som inte vill ha det alltför krångligt. Det här kanske skulle kunna passa honom lite dåligt att möta Sandgren som är lite bökig att spela mot.

Oddset är värt att prova i alla fall och som alltid, högst odds på matchen hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback