Reklam

Tenerife - Oviedo: Över 2,5 Mål

Matchcenter
9 mars 2018 at 21:00 - Fotboll, Spanien - Segunda División
Heliodoro Rodriguez Lopez
9 mar 2018 at 13:02 (Uppdaterad 9 mar 2018 at 22:25) 09/03
80
0
Chans (över-under): 46-54%
Spelvärde: 109,48%
Lägsta spelbara odds: 2,17
Units: 5/10
Hit/Miss:
William Hill Spela nu hos William Hill
En match från den spanska andraligan under fredagskvällen och den hittar vi på Heliodoro Rodriguez Lopez där Tenerife tar emot Oviedo. Det lär bli full gas från hemmalaget här och därför tror jag vi kan få se en del mål till mycket fint odds.

Tenerife har inte övertygat allt för mycket denna säsong då laget placerar sig på en 12:e plats i tabellen med 40 inspelade poäng. Sex poäng upp till en playoff-plats i nuläget och eftersom det är just Oviedo som placerar sig där så blir dagens match extra viktig. Det är endast seger som räknas här och hemmalaget kommer in till match med en bra känsla efter tre segrar och ett kryss på de fyra senaste omgångarna. De har fått ordentlig snurr på målskyttet och speciellt på hemmaplan där laget gjort åtta mål på de två senaste matcherna. En av anledningarna till detta stavas Samuele Longo. Den italienska anfallaren var borta under en längre period men har nu hunnit bli varm i kläderna igen efter tre raka starter, där han stått för två mål. Kikar vi till det defensiva hos Tenerife så håller det inte alls samma klass som offensiven. De håller sällan tätt bakåt och något större fokus på försvarsspelet tror jag inte att det blir idag. De har även släppt in mål i nio av de tio senaste ligamatcherna.

Real Oviedo har haft en bra säsong så här långt då laget placerar sig på en 6:e plats i tabellen, vilket är sista platsen till playoff. Det är dock otroligt jämnt kring dessa platser och formen är inte den bästa hos laget som har två inspelade poäng på de fyra senaste omgångarna. Samtidigt är det endast fem poäng upp till en direktplats till La Liga så att något bortalag som nöjer sig med en poäng här tror jag inte alls på. En poäng kan innebära att de halkat ner till en 9:e plats efter den här omgången, så jämnt är det. Ska vi kika på vad som fungerat den här säsongen så är det utan tvekan det offensiva. 40 mål framåt är en bra siffra. Jag tycker även att det finns fina spelare framåt hos Oviedo med namn som Toche, Aaron och Berjon. Alla tre har rutin från La Liga och håller en bra klass i Segundan. Defensivt ser det dock inte lika stabilt ut och gästerna har ett blytungt avbräck till dagens match i defensiva mittfältaren Ramon Folch. Han har spelat varenda match, och varje minut, denna säsong och är otroligt nyttig. Nu blir det ett mer offensivt mittfält hos gästerna och det borde passa överspelet utmärkt.

Talar för spelet:

  • Tenerife har sex pinnar upp till en playoff-plats och det innebär att det endast är seger som räknas här. Med fansen i ryggen så tror jag det blir full gas från start.
  • Tenerife har fått ordentlig snurr på målskyttet och speciellt på hemmaplan där de gjort åtta mål på de två senaste matcherna. Samtidigt har de släppt in mål i nio av de tio senaste ligamatcherna.
  • Oviedo har fortfarande chans på en direktplats till La Liga och dessutom har de flera lag jagandes bakom. De borde inte vara intresserade av ett oavgjort resultat.
  • Gästerna har ett blytungt avbräck i avstängda mittfältaren Ramon Folch. Han har spelat varenda match denna säsong och är otroligt viktig för det defensiva.
  • Slutligen så får vi även nämna att det sålts en hel del biljetter till denna match. Bra fart på läktaren brukar oftast ge oss bra fart även på planen.

Med förutsättningarna inför kvällens match på Heliodoro Rodriguez Lopez så måste vi bara gilla de 2,38 som William Hill erbjuder för över 2,5 mål. Vi kastar in en medelinsats och hoppas på tre snabba!

/[email protected]

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback