Reklam

Tenerife - Lorca: (AH: -1,5) 1

Matchcenter
25 mars 2018 at 20:00 - Fotboll, Spanien - Segunda División
Heliodoro Rodriguez Lopez
25 mar 2018 at 10:16 (Uppdaterad 25 mar 2018 at 21:51) 25/03
60
0

Chance (1-X-2) including handicap: 50-0-50%
Spelvärde: 106,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss:
10Bet Spela nu hos 10Bet
Heliodoro Rodriguez Lopez står som värd för söndagens möte mellan Tenerife och Lorca. Hemmalaget har siktet inställt på playoff och jag tror att de tar en stabil seger här mot ligans sämsta bortalag.

Tenerife har varit lite ojämna den här säsongen och placerar sig just nu på en 13:e plats i tabellen med 43 inspelade poäng. Det är dock bara sex pinnar upp till Granada på en 6:e plats så givetvis finns det fortfarande vettiga chanser till att få spela playoff lite längre fram. Om vi ska kika på vad som inte fungerat denna säsong så är det utan tvekan spelet på bortaplan, där de endast plockat 13 poäng på 16 matcher. Andra bullar hemma på ön där laget har ett fint facit på 8-6-1 tillsammans med målskillnaden 30-12. De har även väldigt fin form inför de egna fansen med tre stabila segrar där Cordoba (5-1), Lugo (3-1) samt Oviedo (3-1) stått för motståndet. Inte det värsta motståndet direkt men idag är det ännu sämre motstånd som väntar. Kikar vi till skadeläget så saknas fortfarande Juan Villar framåt i planen men jag tycker att det finns lämpliga ersättare där. Speciellt när Samuele Longo är tillbaka i fin form efter lite skadebekymmer.

Lorca är nykomlingar i Segundan och har haft en riktigt jobbig säsong så här långt då laget placerar sig som nästjumbo i tabellen med endast 19 poäng. På hemmaplan brukar de kunna streta emot rätt hyfsat och det är även där de plockat merparten av sina poäng, 14 av 19 för att vara exakt. Inte lika roliga siffror på bortgräs där vi ser ett facit på 1-2-13 och målskillnaden 11-33. Det innebär att Lorca är det sämsta bortalaget i hela ligan. Stark poäng i näst senaste bortamatchen mot topplaget Cadiz (0-0) men Lorca var duktigt utspelade i den matchen och det är så det brukar se ut på bortaplan. Lorca kan inte heller åka till Teneriffa och nöja sig med ett oavgjort resultat, då det är hela 16 poäng upp till säker mark. De måste försöka gå för tre pinnar och det tror jag inte är till deras fördel. Ger de Tenerife yta att arbeta på så tror jag inte att Lorca har någonting att säga till om. Kikar vi till frånvarolistan hos gästerna så stryker vi skadade duon Digard och Santi Luque, samt avstängde mittfältaren Alberto Noguera. Tufft avbräck i Noguera som är en given startspelare.

Talar för spelet:

  • Tenerife har visat en otrolig styrka på hemmaplan den här säsongen med facit 8-6-1. Tre raka och stabila hemmasegrar mot starkare motstånd än vad som väntar idag.
  • Lorca är seriens sämsta bortalag med facit 1-2-13 under säsongen. På de åtta senaste bortamatcherna har de plockat en poäng. En mycket oförtjänt sådan mot Cadiz.
  • Lorca är hårt pressade i botten av tabellen och lär inte nöja sig med något oavgjort resultat. Det borde ge Tenerife lite extra yta att arbeta på.

/[email protected]

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback