Reklam

Tampa Bay Lightning - Washington Capitals: 2

Matchcenter
20 maj 2018 at 01:15 - Hockey, USA - NHL
Amalie Arena
19 maj 2018 at 16:42 (Uppdaterad 20 maj 2018 at 03:57) 19/05
29
0
Chans (1-2): 54-46%
Spelvärde: 115,00%
Lägsta spelbara odds: 2,17
Units: 5/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Tampa Bay utjämnade senast till 2-2 i matcher och som de flesta tror så kommer Tampa vinna igen. Jag fortsätter dock på samma spår som senast då jag återigen tyckte att Washington gjorde en bra match, men puckarna studsade helt enkelt stolpe ut.

Washington har varit en fin plusfaktor i det här slutspelet och hoppas det fortsätter att vara så även den här natten. Tampa vann båda matcherna i Washington med 2-4 och man har kommit tillbaka i serien och ses nu som favoriter med tanke på att man kommer att få spela en eventuell avgörande match på hemmaplan. Är det en fördel att ha hemmaplan? Ja, det är det förmodligen, men man måste också komma ihåg att Washington enbart förlorat en enda match på bortaplan i det här slutspelet. Tampa må ha varit ett av de bästa genomgående under hela säsongen, men jag tycker ändå att Caps imponerat fruktansvärt mycket sedan förlusterna i match ett och två mot Columbus. I den här matchserien tycker jag att man spelmässigt varit bättre i alla fyra matcherna och man leder på poäng. Senast var man bra, men inte tillräckligt heta, samtidigt som att man slarvade lite defensivt. Nu är man på bortaplan och det tror jag gynnar Caps. Man kan spela mer defensivt och göra det man gjort så bra under hela slutspelet och det är att vända spel snabbt. Skapar man lika mycket som senast så vinner man. De kan inte ha stolpe ut igen och oddset är bra.

Talar för spelet

  • Caps gynnas av att spela på bortaplan? Jag vill nog tro det. Man har spelat otroligt disciplinerat på resande fot och har alltid med folk hemåt. Man har nästan alltid minst två man med sig hem och då blir man svåra att få hål på.
  • Washington är otroligt bra på att vända spel snabbt och man är också grymt vassa på att lyckas göra det med ett övertag i antal spelare. De skapar många tre-mot-två och två-mot-en, vilket såklart resulterar i en hel del bra chanser.
  • Spelmässigt är det klar fördel Capitals såhär långt. Man har skapat otroligt många chanser och också många fler än Tampa. Fortsätter man på samma sätt så har jag svårt att se dem förlora.

Talar emot spelet

  • Tampa har två raka segrar och lite momentum. När dessutom Caps har en historia av att alltid misslyckas i ett slutspel så är det klart att det sätter sig lite i skallen.
  • Kan ett så bra lag som Tampa förlora tre raka hemmamatcher? Det känns såkart motvilligt att spela emot Tampa ännu en gång och de kommer sälja sig otroligt dyrt för att undvika ännu ett fiasko på hemmaplan.

De flesta spelar som vanligt på favoriterna och Tampa är rätta favoriter, men värdet ligger återigen på Capitals tycker jag och jag tror dem löser det ännu en gång. Mitt spel idag blir mot strömmen och jag testar Washington att vinna inklusive övertid till oddset 2.50 hos bethard

Lycka till!

/Heden

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback