Reklam

Tampa Bay Lightning - New York Rangers: Under 6,0 Mål

Matchcenter
9 mars 2018 at 01:30 - Hockey, USA - NHL
8 mar 2018 at 18:01 (Uppdaterad 9 mar 2018 at 07:10) 08/03
15
0
Chance (over-exact-under): 47-0-53%
Spelvärde: 106,00%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 6/10
Hit/Miss: 5/3
10Bet Spela nu hos 10Bet
Inatt är det match mellan Tampa Bay och New York Rangers. En match som på förhand känns som en riktig överspelsmatch. Jag är dock inte inne på det spåret ändå, utan jag kommer istället gå emot strömmen där jag tror man fokuserar på försvaret.

Tampa Bay har gått som tåget den här säsongen och ligger just nu etta i ligan. Det är säkerligen en position man vill behålla då hemmafördelen i en eventuell Stanley Cup-final kan vara väldigt avgörande. I vilket fall så är man i väldigt god offensiv form så det givna här borde ju såklart vara överspelet, men ibland är det inte så enkelt som man tror heller. Tampas senaste matcher har inte varit superbra genomförda, även fast man vunnit. Man har gjort många mål och det är därför man segrat. Inte för att man spelat stabilt som lag. De tre senaste matcherna har man mött tre offensivt skickliga lag och de har blivit straffade för att man slarvat. Idag tror jag på en helt annan matchbild och då känns underspelet klart bättre. Rangers har fortfarande en liten liten chans till att nå slutspelet, men då krävs det vinster och säkert en hel del flyt med övriga resultat. Det låter som om laget gett upp hoppet om den här säsongen när man trejdat bort flera av sina rutinerade, men det kan väl också fungera som morot till övriga spelare som vill visa att man inte är så dåliga som vissa resultat har visat. Rangers har släppt till en hel del skott på slutet, men formen är ändå okej med tre vinster på de fem senaste matcherna. Dessutom har det inte blivit så mycket mål i matcherna om man jämför med tidigare under säsongen.

Talar för spelet

  • Vasilevsky fortsätter att visa form och att han är en av de bästa målvakterna i världen. Trots någon lätt puck förbi sig senast så var han riktigt bra och räddade laget. Lunkan har visat grym form på slutet och gjort flera stormatcher. Älskar att stå i centrum och det lär han få göra ikväll.
  • Rangers vet om Tampas offensiva styrka och kommer garanterat försöka ha femtielva man framför egen kasse. Tampa kommer skjuta mycket, men lär också få skjuta från väldigt dåliga lägen ibland med tanke på hur Rangers kommer få försvara sig.
  • Tampa har varit dåliga bakåt senaste tiden, men jämfört med de senaste matcherna så kommer det bli en helt annan matchbild. Likt Rangers så vet man om vad Rangers är bra på och det är att kontra snabbt, något som dem säkerligen vill undvika. Tror Tampa tar mindre risker idag.
  • Historiken. De känner varandra väl och de sju av de tio senaste matcherna lagen emellan har gått under dagens lina. Dessutom ganska klart också.

Talar emot spelet

  • De senaste matcherna hos Tampa är väl inget som direkt stärker den här teorin om underspel. Man är målglada, har släppt in många mål och ser under vissa moment väldigt loja ut defensivt.
  • Henrik Lundqvist måste vara på topp, annars kan det rinna iväg. Han är sällan medelbra, utan antingen oftast tokbra eller urkass.

Jag tror på det här. Rangers kommer försvara sig med all makt och Tampa lär vara livrädda för Rangers snabba kontringsspel. Ikväll testas under 6.0 mål ordinarie tid itll oddset 2.00 hos 10bet. Blir det exakt sex mål får vi pengarna tillbaka.

Lycka till!

/Heden

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback