Reklam

Tampa Bay Lightning - Boston Bruins: Under 6,0 Mål

Matchcenter
28 april 2018 at 21:00 - Hockey, USA - NHL
Amalie Arena
27 apr 2018 at 22:43 (Uppdaterad 28 apr 2018 at 23:56) 27/04
40
0
Chance (over-exact-under): 45-0-55%
Spelvärde: 101,75%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Lördagen bjuder på en massa sport såklart, men höjdpunkten för mig är första matchen mellan Tampa Bay och Boston. Känslan här är att det kommer bli riktigt tufft och jag tror första matchen kommer att bli en lite ”känna-på-match”.

Tampa Bay gjorde precis vad man skulle i den första matchserien mot överraskningen New Jersey. Siffrorna skrevs till 4-1 i matcher och det var väl det som förväntades av laget ungefär. Även fast New Jersey imponerade ganska mycket och gjorde det svårare än vad siffrorna visade så avgjorde den offensiva kraften för Lightnings. Nu kommer man ställas mot ett betydligt tuffare motstånd och det tror jag också kommer påverka lagets gameplan en aning. Man kan inte vara lika offensiva här och man kan inte bjuda Boston på för många och klara chanser för då smäller det tillslut. Boston är också medvetna om att man möter ligans bästa offensiv och ska man vinna mot detta starka Tampa så är det en sak som gäller och det är självklart att ställa upp och försöka göra det så svårt som möjligt för Tampa att komma till avslut. Boston är bra på alla plan. Man har en frejdig offensiv med en grym förstakedja. Dessutom har man många rollspelare som klarar av att behärska det defensiva väldigt bra. Det kommer bli en tuff matchserie där jag tror att Tampa trots sämre statistik inbördes kommer att gå vidare, men det kommer bli tufft och förmodligen också väldigt tight.

Talar för spelet

  • Första matchen är allt som oftast lite försiktig med tanke på att lagen som sagt vill känna av stämningen lite. Dessutom är rivaliteten mellan dessa blivit väldigt stor och de båda vet om att de möter ett riktigt bra lag. Tror inga större risker tas i början här.
  • Två grymma målvakter. Tuukka Rask hade det visserligen väldigt tufft de sista matcherna mot Toronto, men vi vet alla om hans kapacitet. I andra änden har vi Andrej Vasilevsky som varit fenomenal den här säsongen. Verkar dessutom har hittat slutspelsformen efter att ha haft en ganska tung mars-månad.
  • Jag tycker historiken mellan dessa lag säger ganska mycket. I grunden är det två lag som är offensiva och Tampa släpper dessutom till väldigt många skott emot sig. När dessa möts så har det varit tight, förmodligen pågrund av att de har stor respekt för varandra. 3-2, 4-0, 0-3 och 4-2 den här säsongen.
  • Tror Tampa kommer att gå ut ganska hårt, vilket kommer tvinga Boston tillbaka i banan. Tror inte de försöker anfalla för det första, utan kommer i första hand försöka hejda Tampas offensiv.

Talar emot spelet

  • Tampas offensiv såklart. Den har varit överlägset bäst under hela säsongen och man har gjort flest mål. Man har en bred trupp med mycket spetskompetens. Tampa har större potential än Boston och kan om man har en bra dag göra sex mål på egen hand.
  • Hur mår Tuukka Rask egentligen? Han har varit ojämn såhär långt i slutspelet och Bruinsspelarna kanske inte riktigt litar hundra på hans form för tillfället.

Jag tror helt klart mer på underspel rakt igenom hela matchserien än jag tror på överspel. Linan är lite högre än normalt och här får vi tillochmed tillbaka pengarna vid exakt sex mål. Därför testar jag under 6.0 mål till oddset 1.85 hos bethard

Lycka till!

/Heden

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback