Reklam

Tampa Bay Lightning - Boston Bruins: 2

Matchcenter
4 april 2018 at 01:30 - Hockey, USA - NHL
Amalie Arena
3 apr 2018 at 15:33 (Uppdaterad 4 apr 2018 at 04:20) 03/04
51
0

Chans (1-2): 50-50%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss:
10Bet Spela nu hos 10Bet
Inatt möts dem igen och nu gör man helt enkelt upp om seriesegern i Eastern. Tampa står som värd för Boston där det gästande laget kan säkra conference-titeln via en seger idag. Jag tror att man "sveper" Tampa Bay den här säsongen.

Tampa Bay var säsongens stora raket under första halvan av serien utan tvekan. Firma Stamkos-Kucherov levererade kopiöst med poäng och det kändes som att inget lag skulle kunna stoppa detta Tampa den här säsongen. Formen har dock planat ut lite under sista halvan och sista månaden har det varit minst sagt katastrofalt dåligt till och från med tanke på vilken potential och vilka spelare man har i laget. Titta bara på de senaste fem matcherna där man förlorat fyra av dem, varav en av dem mot just Boston. Bruins är också ett lag som hållit en ganska jämn nivå över säsongen, men det känns som att man blivit bättre och bättre. Visst, sista veckorna har det inte varit lika stabilt, men man vinner och plockar sina poäng ändå. Nu har man också seriesegern i egna händer och kan säkra den genom att just slå sin konkurrent ikväll, igen. Boston kommer ifrån en ganska stark match. Trots förlust 4-3 i sudden mot ett vilt kämpande Flyers så gör man en riktigt bra match och två poäng hade kanske varit mest rättvist. För mig är Boston det bästa laget på pappret här och dessutom klart bättre formkurvan. Den här säsongen sveper man Tampa Bay ikväll. Dessutom verkar storstjärnan Steven Stamkos saknas återigen för Tampa.

Talar för spelet

  • Defensiven i Boston. Det känns som att Boston är klart mer stabila som lag. Tampa vinner som sagt sina matcher, men ofta för att man är otroligt beroende av en fungerande offensiv. Boston känns mer kompakta, släpper in färre mål och det tror jag gynnar dem då defensiven kommer bli det viktigaste i den här matchen, återigen.
  • Formen även den här gången. Boston känns ändå på något sätt mer i fas inför slutspelet. Förlust mot Philly senast är inget man ska gräva ner sig för då insatsen och matchen var väl genomförd.

  • Det mentala övertaget. 3-0 i matcher såhär långt för Boston den här säsongen och de har varit spelmässigt överlägsna Tampa i alla matcher.

Talar emot spelet

  • Tuukka Rask måste ha en bra dag på jobbet. Det måste de flesta målvakter som möter Tampa. De är otroligt effektiva och bjuder man dem på för många lägen så kommer det smälla tilslut.
  • Tampa kommer vara otroligt revanschsugna från de senaste matcherna. Man har förlorat alla tre och de lär offra sig ännu mer ikväl.

För mig är spelet givet. Det är ett högt odds på ligans kanske bästa lag och med tanke på hur det sett ut lagen emellan tidigare under säsongen så känns oddset klart spelbart. Jag testar Boston inklusive övertid/straffar till oddset 2.20 hos 10bet.

Lycka till!!

/Heden

 

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback