Reklam

Syrianska FC - IFK Värnamo: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
13 nov 2018 at 23:53 (Uppdaterad 14 nov 2018 at 20:51) 13/11
52
0
Chans: 55%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-0
Bethard Spela nu hos Bethard

Tiden är inne för den första matchen mellan Syrianska och Värnamo i dubbelmötet och kvalet till Superettan. Syrianska slutade på andraplats i Division 1 Norra, där man hamnade nio poäng bakom ett överlägset Västerås. Värnamo lyckades inte få med några poäng i sista matchen mot Frej och hamnade således på en kvalplats. 

Speltips:

Efter 30 omgångar lyckades Syrianska skrapa ihop 18 vinster, 8 av dessa på hemmaplan dessutom och de gjorde mål i 13 av 15 hemmamatcher. Det är med andra ord ett lag som spelar offensivt på hemmaplan. Värnamo förtjänade i mina ögon inte att hamna på en kvalplats, man får inte glömma bort att Värnamo spelade mot AFC Eskilstuna, Halmstad, Falkenberg och Helsingborg i de sex sista matcherna, där de fick med sig 7 poäng av 12 möjliga. Det är ett tydligt tecken på att det finns kvalité i den truppen. 

Syrianska måste gå för segern på hemmaplan och jag har svårt att tro att Värnamo kommer försöka spela på 0-0 resultat. Kvaliteten på matchen lär inte vara den bästa första 30 minuterna, men jag tror att de kan utveckla sig till en rolig match med tiden, så därför kommer jag testa ett spel på att båda lagen gör mål, till dubbla degen hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback