Reklam

Sydkorea - Tyskland: (AH: +1,5) 2

Matchcenter
27 juni 2018 at 16:00 - Fotboll, VM
Kazan Arena (neutral)    Mark Geiger
26 jun 2018 at 04:45 (Uppdaterad 27 jun 2018 at 17:59) 26/06
147
0
Chance (1-X-2) including handicap: 20-0-80%
Spelvärde: 131,20%
Lägsta spelbara odds: 1,25
Units: 10/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard

Sista gruppspelsmatcherna i Grupp F. Tyskland var väldigt nära ett fiasko men Toni Kroos hade kylan och avgjorde mot Sverige med ett vackert frisparksmål i sista minuten. Ett väldigt drama i denna grupp där de två första platserna står mellan Mexico, Sverige och Tyskland. Vinner Tyskland mot Sydkorea innebär det att man är klara för åttondelsfinal.

Tyskland styrde i stort sett hela matchen mot Sverige och skapade flest målchanser. Sveriges uppoffrande försvarsspel ledde till att Tyskarna hade svårt att få in bollen och Sverige var nära att få med sig en poäng. Sverige drog på sig en frispark i sista minuten som sedan Kroos kunde sätta dit snyggt och Tyskland fick med sig tre poäng. 

Tyskland har sett rätt så bra ut i båda matcherna och ägt både bollinnehav och haft flest målchanser. De är väldigt skickliga på att hålla bollen inom laget och inte ge bort chanser till motståndaren. Nu möter man Sydkorea i sista gruppspelsmatchen. Ett Sydkorea som inte har något att spela för och inte övertygat något speciellt spelmässigt. Tyskland kommer gå ut offensivt från start och trycka ned Sydkorea i defensiv zon. Tyskland kommer inte nöja sig med en 1-0 vinst och spelar att Tyskland vinner med minst två mål till 1,64!

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback