Reklam

Swansea City - Southampton FC

13 februari 2016 at 11:31 - Fotboll, England - Premier League
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Två lag som fortfarande har något att spela om i årets upplaga av Premier League är Swansea och Southampton. Dessa två lag möts i helgens program, och vi har självklart ett speltips, och presenterar odds från matchen. Matchen kommer att spelas nere i Swansea, närmare bestämt på Liberty Stadium.

Bettingstips på matchen

Det är inget tvivel om att båda lagen kommer ställa upp med bästa möjliga trupp inför matchen. Tre poäng är viktiga för både Swansea och Southampton FC. Swanseas enda uppgift som de har tills säsongen tar slut är att hålla sig kvar i Englands högsta liga. De har endast fyra poäng ner till strecket för att kvala sig kvar i Premier League.

Samtidigt jagar Southampton FC en Europaplats. Southampton ligger i skrivande stund på en sjunde placering i tabellen. En femteplats är det som gäller för att kunna ha chans att spela ute i Europa nästa år. En plats som självklart Southampton FC är sugna att knipa.

Vi tror däremot att Southampton kommer plocka hem segern i denna match. De har visat sig vara ett svårslaget lag denna säsong. Både på hemma- och på bortaplan. Dessutom verkar Southampton FC vara i snäppet bättre form i jämförelse med Swansea som spelar hemma på Liberty Stadium med ett sämre självförtroende. Southamptom har just nu en riktigt bra form då de inte förlorat en enda gång på de fem senaste matcher. En svit som Southamptom gärna fortsätter att bygga på.

Odds på matchen

Vill du betta på matchen, eller kolla in vilka odds som gäller. Då kan vi hjälpa till. Nedan så kommer vi presentera ett odds som gäller på matchen. Vi har hämtat detta odds som du ser här nedanför inne hos RedBet. En spelsajt som jämt erbjuder höga odds och sjysta bonusar som verkligen uppskattas av deras medlemmar.
    • Swansea vinner matchen – 3.10
    • Matchen slutar oavgjort – 3.05
    • Southamptom vinner matchen – 2.35
Matchen startar klockan 16:00 och visas bland annat på Viaplays Premier Leauge sändningar. Lycka till och se till att du spelar på matchen. Det ökar verkligen upplevelsen för ditt spelande!
  • 500 kr i riskfritt spel hos Redbet!
  • Bra sportutbud
  • Svenskt bolag
Feedback