Reklam

Sverige - Vitryssland: (AH: -2,5) 1

Matchcenter
23 maj 2021 at 15:15 - Hockey, World Championship
22 maj 2021 at 18:19 (Uppdaterad 23 maj 2021 at 17:31) 22/05
5
0
Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 70-0-30%
Spelvärde: 110,60%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 8/10
Hit/Miss: 0-1
ComeOn Spela nu hos ComeOn

Efter fiaskot i premiären mot Danmark är det svarta rubriker kring Tre Kronor. Framförallt är det NHL-kedjan som får sig en rejäl känga efter förlusten. De lämnade matchen utan poäng och NHL-spelarna Richard Rakell, Isac Lundström och Victor Olofsson kommer inte minnas premiären som något positivt. Tre Kronor hade aldrig tidigare förlorat mot Danmark i Hockey-VM men nu är den sviten bruten och det finns inte mycket som är positivt efter fiaskot. Kan det till och med bli så att Sverige missat slutspel?

Belarus måste besegras av Tre Kronor

Efter premiären behöver Tre Kronor snabbt studsa tillbaka och ta poäng mot Belarus. Det går inte att skylla på att många spelare tackat nej från NHL eftersom Tre Kronor har ett betydligt bättre lag än såväl Danmark som Belarus. Sveriges motståndare inledde med att förlora med klara 2-5 mot Slovakien och om Tre Kronor inte tar en klar seger mot Belarus är det sensationellt dåligt. Med tanke på att såväl Tjeckien och favorittippade Ryssland väntar finns det inget utrymme till fler missräkningar.

Speltips Sverige bjuder på en överkörning

Även om det såg förfärligt ut i premiären är Belarus ett snäpp sämre än Danmark. Det såg vi i matchen mot Slovakien där Belarus blev totalt utspelade. Även om spelet inte stämde för Tre Kronor och fiaskot mot blåbäret Danmark är ett faktum är det svårt att se ett svenskt landslag förlora mot Belarus den här gången. Vi minns alla OS-fiaskot i kvartsfinalen när Sverige åkte ur mot Belarus i kvartsfinalen.

Den här gången tror vi dock att Sverige lyckas vinna. Tre Kronor har mer i sig än vad de visade mot Danmark och lär vilja visa tvivlarna fel efter den pinsamma premiären. Men vi tror att Tre Kronor lyckas vinna matchen.

Därför spelar vi Tre Kronor som segrare med handicap -2,5

  • Upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar

Kommentarer

Feedback