Reklam

Sverige - USA: Double chance: 1x

Matchcenter
20 juni 2019 at 21:00 - Fotboll, Women's World Cup | f
Stade Oceane (neutral)    Anastasia Pustovoitova
18 jun 2019 at 09:34 (Uppdaterad 20 jun 2019 at 22:57) 18/06
74
0
Chans (1-X-2): 10-18-72%
Spelvärde: 106,40%
Lägsta spelbara odds: 3,57
Units: 4/10
Hit/Miss: 0-2
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Dam-VM

Båda lagen har hittills gjort det man ska i turneringen och man har ärligt talat inte ställts på några större prov. USA håller dock inte med då de hade allt annat än lätt för att göra mål på Endler. Matcherna har i alla fall vunnits men nu ställs man mot bra mycket bättre motstånd än man tidigare mött. Inför VM så skulle jag tippat detta till en seger med kring 3 bollar för USA men Sverige har imponerat på mig. Visst USA körde över, backade tillbaka, och körde över Thailand igen. Mot Chile hade man dock det jobbigare, med en b-betonad laguppställning, men det blev bara 3-0. Chiles målvakt är bättre än våran må vara hänt men jämför vårt försvar med chilenskornas så har vi något som helt klart talar för att USA inte kommer köra över något annat än kanske någon stackars ekorre med bussen på vägen till arenan.

Att USA sedan har svårt för att slå oss, ja då börjar vi sakta men säkert börja närma oss något som liknar ett bra spel.

Sverige har bara en spelare som gjort mer än ett mål såhär långt i VM. Det är inte särskilt imponerande. Något som däremot är imponerande är att vi har hela 6 olika målskyttar. Vi har flera hot. Chile lyckades stundtals hota USA i amerikanskornas försvarszon. Det hände inte ofta men det hände och vår offensiv må vara sådär men den är i alla fall bra mycket bättre än Chiles.

Av de sex senaste mötena lagen emellan så har det bara blivit mer än två mål i en match. Det är tighta matcher som antingen slutar 1-0 åt något håll eller 1-1. Jag tror att USA kommer få kämpa hårt för att ta det här. Båda lagen är i bra form och jag må tycka vad jag vill om Sveriges chanser på förhand men faktum är att USA är det topplag som vi har klart lättast för. De har bara vunnit två av de sex senaste matcherna mot oss. Jag har svårt att se att vi inte skulle kunna ta åtminstone en pinne här och tipset på dubbelchansen 1X till 3,75 må vara lite patriotiskt men ser man till statistiken så är det inte patriotiskt, det är sannolikt. Det här rinner inte iväg åt något håll, att båda lagen sedan är nöjda med kryss gör att jag har svårt att se att USA skulle köra stenhårt för en seger här om det står 1-1 i slutet. Bägge lagen tar 1 poäng och tar sikte på slutspelet.

  • 100% upp till 500 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback