Reklam

Sverige U21 - Armenien U21: Över 3,5 Mål

Matchcenter
13 oktober 2020 at 18:30 - Fotboll, Europa - UEFA U21 Championship
12 okt 2020 at 20:25 (Uppdaterad 13 okt 2020 at 20:22) 12/10
19
0
Chans (över-under): 70-30%
Spelvärde: 118,30%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 8/10
Hit/Miss: 10-0
ComeOn Spela nu hos ComeOn
I dagsläget har Sverige inte en plats till U21-EM nästa år. Men de är strax bakom Irland och Italien, som kommer möta varandra i samma omgång. En vinst skulle vara extremt viktig, och Armenien är ett lag Sverige inte ska ha några problem mot.
Talar för spelet
  • Armenien har släppt in 15 mål på deras fyra bortamatcher i gruppspelet.
  • Sverige har gjort sju mål på deras två senaste matcher.
  • Spelet har gått in i fyra av Sveriges sju EM-kvalmatcher.
Talar emot spelet
  • Armenien kommer förmodligen att backa hem och göra det svårt för Sverige att skapa chanser.
  • Armenien har visat upp styrkor i sitt försvarsspel tidigare mot bland annat Italien.
  • Sverige har hållit nollan två matcher i rad.

Kvalet till U21-EM i Ungern och Slovenien börjar närma sig sitt slut och det finns en stor risk att Sverige inte kommer vara en av de kvalificerade nationerna. Sverige är just nu trea i sin grupp och de som kvalificeras är de nio gruppettorna samt de fem bästa tvåorna. Sveriges tre avslutande matcher blir otroligt viktiga, framför allt det sista mötet mot grupptvåan Italien. Men först Armenien klaras av och på pappret ska det egentligen inte vara några svårigheter med det.

I deras match mot Luxemburg i fredags var det inga konstigheter och blågult kunde enkelt vinna med 4-0 mot gruppjumbon. I matchen innan det tog Sverige en tung trepoängare i deras 3-0 seger mot Italien. Det är ett väldigt spännande U21-lag Sverige ställer upp med och någon man vill hylla lite extra är vänsteryttern Jesper Karlsson, som har haft en grym säsong med Elfsborg och som gjorde två mål senast mot Luxemburg. Han tillsammans med andra skickliga offensiva spelare i Sverige, bland annat Max Svensson och Daleho Irandust, är därför jag lägger mitt odds på att det blir över 3.5 mål.

En tuff match för Armenien

Armenien har inte haft ett särskilt roligt gruppspel. De ligger näst sist i gruppen där det enda som skiljer de från jumboplatsen är att Luxemburg har något sämre målskillnad. Man får dock ge det att de har orsakat en del problem för bland annat Irland och Italien, i matchen mot Sverige lär de även där få jobba väldigt mycket i försvarsspelet. Som jag nämnde tidigare har Sverige många duktiga anfallsspelare och det ska mycket till för armenerna om de ska kunna ta poäng i den här matchen. Fokuset blir nog att hålla nere siffrorna, vilket är lättare sagt än gjort med tanke på att Sveriges facit är 7-0 i deras två senaste kvalmatcher. Mitt speltips är således att det blir en målrik tillställning! 

  • Upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar

Kommentarer

Feedback