Reklam

Sverige U20 - Tjeckien U20: (AH: +1,5) 2

Matchcenter
28 december 2017 at 22:00 - Hockey, World Championship U20
27 dec 2017 at 18:21 (Uppdaterad 31 dec 2017 at 13:17) 27/12
58
0

Chance (1-X-2) including handicap: 49-0-51%
Spelvärde: 105,57%
Lägsta spelbara odds: 1,96
Units: 5/10
Hit/Miss: 3-1
10Bet Spela nu hos 10Bet
Andra matchen för de här lagen i JVM, och där både Sverige och Tjeckien kommer från varsin seger i premiären. Här är det Sverige som spelas till stor favorit, men frågan är hur mycket det skiljer mellan de här båda nationerna i år?
AH +1,5 på Tjeckien lockar betydligt mer än att spela Sverige med de odds som ligger just nu. Jag räknar med att Sverige får en mycket tuffare match än vad många trott på förhand. Det här tjeckiska laget är inte alls oävet.

Sverige vann mot Vitryssland med 6-1 utan att förta sig, eller för den delen imponera heller. En dag på jobbet varken mer eller mindre. Tjeckien imponerade desto mer när man enkelt besegrade Ryssland, som på förhand nämndes som ett av fyra lag att vinna turneringen. 5-4 blev det tillslut efter att Tjeckien hade 5-2 med mindre än 3 min kvar.

Mötena mellan de här nationerna under säsongen har sett ut som följer:

25/8 Finland. Tjeckien-Sverige 4-2

10/11 Ryssland. Sverige-Tjeckien 4-3

I fjol vann Sverige med 5-2 i JVM, och sedan två stycken övertidssegrar i träningsturneringarna.

Talar för spelet:

  • Två betydligt jämnare lag än vad utgångsoddsen förtäljer. Sverige har eventuellt inte ett lika bra lag som vi vill tro, kan få problem med den lilla rinken. Tjeckien har tightat till sitt spel ordentligt, och dessutom blivit mer modernare i sitt spelsätt än vad man är van att få från Tjeckiska lag
  • Stjärnorna, Tjeckien förfogar över några riktigt vassa spelare Filip Chytil, Filip Zadina och Martin Necas för att nämna några. Hela 10!! spelare kommer från juniorligorna i nordamerika eller AHL. Så trots att Sverige har Elias Pettersson och Alexander Nylander bl.a så finns det väldigt mycket NHL-prospects även i Tjeckernas lag. Kanske fler än på många år.
  • Första omgången, segern mot Ryssland imponerade, och Tjeckien visade där att laget inte blir lätt att besegra. ÄVen om Ryssarna var en besvikelse, och kanske haussats lite väl som utmanare i år.
  • Inbördes möten, alla matcher under säsongen har varit jämna, liksom fjolårets. Det visar att det är väldigt lite som skiljer lagen emellan.

Talar för Sverige:

  • Spets, Sverige har i Elias Pettersson och Alexander Nylander två av turneringens mest sevärda spelare, de kan ensamma avgöra såna här matcher.
  • Rutinen, lite mer rutin i såna här mästerskap från Sveriges sida, framförallt hur man som team bygger ett lag för en kort turnering.

Sverige startade runt 1,40 hos de flesta bookies, nu börjar man närma sig 1,47-1,50. Imorgon när matchen går så kan de kanske vara upp mot 1,60 t o m. Eftersom jag anser 2,00 eller högre på +1,5 är bra, så kan det vara läge att ta denna nu. Oddsen kommer troligen sjunka på Tjeckien om ingen annan info kommer fram. 10bet är bolaget som har högst av våra bookmakers för tillfället.

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback