Reklam

Sverige - Turkiet: Under 2,5 Mål

Matchcenter
10 september 2018 at 20:45 - Fotboll, Europa - Nations League - Nations League B
Friends Arena    Jesús Gil
9 sep 2018 at 09:29 (Uppdaterad 10 sep 2018 at 22:40) 09/09
44
0
Chans (över-under): 30-70%
Spelvärde: 109,90%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-3
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook

Dags för Sverige att premiärspela i Nations League. Sverige inleder mot Turkiet hemma på friends. Dessa två lag tillsammans med Ryssland bildar grupp 2 i liga B. 

Ett Sverige som träningsspelade för några dagar sedan mot Österrike nere i Wien. En relativt jämn tillställning där Österrike drog längsta strået och vann med 2-0. Österrike kontrollerade matchen större delar av matchen och Sverige hade svårt att komma till bra lägen. 

Österrike valde att spela med i stort sett bästa laget och spela in sig till Nations League medan Janne Andersson valde att vila många av de bästa spelarna. Nu till matchen mot Turkiet kommer startelvan vara betydligt vassare och Janne kommer troligtvis spela med mittbacksparet Lindelöf och Granqvist som gjorde succé i VM. Emil Forsberg valde att lämna landslaget till Nations League på grund av en skada och kommer alltså inte att spela. Han är självklart en väldigt viktigt spelare för laget och en stor förlust på mittfältet. 

Sverige är skickliga bakåt och håller tätt. Det brukar bli målsnåla matcher och så tror jag det blir även denna gång. Turkiet som motståndare är betydligt starkar på hemmaplan med det publiktryck man brukar ha. Helt annat på bortaplan där man inte vunnit på de tre senaste matcherna. Under 2,5 mål till 1,57 är bra!

 

 

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback