Reklam

Sverige - Tjeckien: 1

Matchcenter
27 maj 2021 at 19:15 - Hockey, World Championship
26 maj 2021 at 20:11 (Uppdaterad 27 maj 2021 at 21:28) 26/05
13
0
Chans (1-X-2): 50-15-35%
Spelvärde: 122,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-4
ComeOn Spela nu hos ComeOn

Ishockey-VM 2021 fortsätter att vara otroligt märkligt. De största nationerna som Sverige och Kanada har haft en svag inledning där Kanada förlorade tre matcher men i alla fall lyckades besegra Norge i match 4. För Tre Kronors del har det också varit en konstig turnering. Fiasko i premiären mot Danmark och ytterligare en pinsam förlust därefter mot Belarus. Inför senaste matchen mot Schweiz ändrade tränare Johan Garpenlöv om rejält i kedjorna inför mötet mot då obesegrade Schweiz. Resultatet blev en rejäl urladdning och seger med 7–0 för Tre Kronor.

Nu väntar Tjeckien och det är oerhört svårt att veta vart vi har det svenska hockeylandslaget. Tjeckien har också haft en väldigt svag turnering med endast en övertidsseger och i övrigt enbart förluster. För Tre Kronor behövs det en seger om det fortfarande ska vara realistiskt med slutspel.

Tankar inför matchen mellan Tre Kronor och Tjeckien i ishockey-VM

Tre Kronor visade att det finns potential i laget mot Schweiz när man fullständigt körde över sin motståndare och vann med 7–0. Om det var Johan Garpenlövs förändringar i kedjorna som gav segern låter vi vara osagt men det var en rejäl skillnad på inställning och prestation mot Schweiz jämfört med de två tidigare matcherna.

Nu väntar Tjeckien en motståndare Tre Kronor ska klara av att besegra. Tjecken har haft en svag turnering med förlust mot såväl Ryssland som Schweiz. I matchen mot Belarus vann man visserligen men det först efter förlängning.

Kan Tre Kronor visa samma fina spel som mot Schweiz bör det definitivt räcka till seger mot Tjeckien. Samtidigt är det svårt att veta vilket lag som kommer till spel. Är det samma lag som mot Danmark och Vitryssland eller får vi se det Tre Kronor som körde över Schweiz. Vi hoppas givetvis på det sistnämnda och att man fått självförtroende efter den historiskt dåliga inledningen.

Speltips Sverige - Tjeckien

Det kan bli jämnt och ångestfyllt då båda lagen verkligen behöver vinna. Såväl Tre Kronor som Tjeckien har inte presterat vad som förväntats men vi tror och hoppas att vi får se samma fina spel som senast mot Schweiz.

Med tanke på Tjeckiens dåliga form bör det räcka till en seger för Tre Kronor. Vårt bettingtips är att Tre Kronor kommer att avgöra detta under ordinarie tid och spelar därför Sverige som segrare mot Tjeckien (1X2). 

  • Upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar

Kommentarer

Feedback