Reklam

Sverige - Tjeckien

29 mars 2016 at 22:30 - Annan
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Ikväll spelar Sverige ännu en match för att få ihop laget inför det stundande fotbolls-EM 2016 i Frankrike. Som du kanske känner till så har Sverige fått en på förhand mycket svår grupp. Det kräver naturligtvis att det svenska fotbollslandslaget är i toppform för att ta sig vidare till ett slutspel. Kvällens träningsmatch mot Tjeckien är en bra möjlighet för Sverige att vässa laget ytterligare inför EM i sommar.

Bettingtips

Om du vill betta, och spela på odds under kvällens match så har vi självklart ett litet speltips som du kan ta vara på. Enligt oss så kommer kvällens match handla mycket om att få ihop laget på ett så bra sätt som möjligt. Även Tjeckien lyckades att ta sig vidare från sitt EM-kval och är därmed klara för sommarens EM. Där kommer laget ställas mot ett tuff motstånd, och Tjeckien tillhör inte de favoriter som på för hand har tippats att ta sig vidare till slutspel. Det innebär att både Tjeckien och Sverige har ungefär samma förutsättningar i sommar.

Angående matchen så tror vi att det kommer bli en jämn sammandrabbning mellan Sverige och Tjeckien. Båda lagen har egentligen inget att spela för då det är en träningsmatch, men en vinst i matchen är viktig för framtida självförtroende och lagbygge. Mest sugna på att ta hem segern tror vi Sverige är. Speciellt efter en snöplig förlust senast mot Turkiet. Ikväll har även Sverige fördelen att spela på hemmaplan, vilket måste anses som en ganska så stor fördel. Därför tippar vi ikväll med både hjärta och hjärna och kör på en svensk seger.

Sverige vinner matchen - Odds: 2.00

Spela hos Mobilbet

I Sverige så har vi en stor fördel att kunna välja bettingsida att spela på. Det innebär med andra ord att du kan välja mellan nätets alla bettingsidor när du vill spela på odds. En spelsajt som vi ofta rekommenderar för mobilspelare är Mobilbet. Det är en komplett spelsajt som fungerar otroligt bra både på din dator och på din mobil. Du kan naturligtvis även spela via din surfplatta om du skulle föredra det. Är du inte redan spelare hos en av de snabbast växande bettingssidorna på nätet så borde du se till att bli det. Som ny medlem får du även ta del av 100 kronor helt gratis som välkomstgåva.

Matchen spelas 20:30, på Friends Arena i Stockholm.
  • Bra mobilversion
  • Generösa kampanjer
  • Enkla betalningar
Feedback