Reklam

Sverige - Sydkorea: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
18 juni 2018 at 14:00 - Fotboll, VM
Nizhny Novgorod Stadium (neutral)    Joel Aguilar
17 jun 2018 at 10:08 (Uppdaterad 18 jun 2018 at 15:53) 17/06
60
0
Chans: 52%
Spelvärde: 117,00%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 6/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Första matchen i VM för Sverige och man är pressade att vinna direkt. Vill de ta sig vidare från gruppspelet så är den här matchen en "måste match". Det ska bli intressant att se med vilken inställning Sverige kommer till den här matchen efter att man underpresterat i sex raka vänskapsmatcher, där man bara lyckats vinna en match och göra tre mål totalt.

Sydkorea räknas bort av många, men jag tycker inte att de är så dåliga. I slutet av mars spelade de en vänskapsmatch mot Polen på bortaplan, där Polen ställde upp med sitt bästa lag i stortsett, men Sydkorea gjorde en grym insats som jag blev riktigt imponerad av. Det blev visserligen en 3-2 förlust men de var minst lika bra som Polen. 

Speltips:

Den här matchen är lite av en måste match för båda lagen. Sydkorea vet att de måste gå för segern och det samma gäller Sverige. Oddsättarna tror inte att båda lagen gör mål men det gör jag! Det gör jag av den enkla anledningen att båda lagen kommer gå för tre poäng. Sydkorea har dessutom gjort mål i 14 av de senaste 15 matcherna. Jag räknar även med att vårt Sverige höjer sig efter de svaga insatserna i vänskapsmatcherna och att även de gör åtminstone ett mål. Vi får 2.25 gånger pengarna hos Coolbet på att båda lagen gör mål. 

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback