Reklam

Sverige - Storbritannien: (AH: -3,5) 1

Matchcenter
28 maj 2021 at 15:15 - Hockey, World Championship
28 maj 2021 at 10:09 (Uppdaterad 28 maj 2021 at 17:30) 28/05
6
0
Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 70-0-30%
Spelvärde: 106,40%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 7/10
Hit/Miss: 4-1
Bethard Spela nu hos Bethard

Det svenska VM-fiaskot vet inga gränser i detta Ishockey-VM. Sverige är på väg att missa slutspelet för första gången sedan 1992 och vad som är än värre är att vi förlorat mot blåbärsnationer som Danmark och Belarus. Efter att Sverige slagit Schweiz med 7-0 trodde nog många att Tre Kronor var på rätt på väg och det såg lovande ut mot Tjeckien när Sverige hade 2-0-ledning inför tredje perioden. Men en usel tredjeperiod gjorde att Sverige tappade 2-0 till 2-4 och när fyra matcher nu är spelade ligger Tre Kronor sist i gruppen.

Som tur är kan ingen nation åka ur A-divisionen detta mästerskap på grund av pandemin för annars hade Sverige mycket väl kunnat spela B-VM nästa år. Hur som helst väntar Storbritannien och om Tre Kronor inte lyckas vinna mot turneringens kanske sämsta lag kan alla lika gärna avgå, så uselt är det.

Tre Kronor - Storbritannien

Vad händer egentligen med Tre Kronor? Tränare Johan Garpenlöv lär inte få löneförhöjning och frågan är om han ens får vara kvar efter detta VM. Det som skulle bli en rafflande duell mellan Sverige och Ryssland om gruppsegern har utvecklat sig till en svensk mardröm och det är svårt att förstå vad det är som egentligen händer med det svenska landslaget. Visst är det väldigt få NHL-spelare men Tre Kronor ska ändå klara av att vinna mot blåbärsnationerna, inte ens det har man klarat av.

Nu väntar turneringens sämsta lag och hade det varit en vanlig turnering hade vi förväntat oss tvåsiffrigt. Nu är frågan om man ens vågar hoppas på svensk seger? Sverige ska krossa Storbritannien men samtidigt vann Storbritannien mot Belarus och förlorade först på övertid mot Danmark. Därmed har de 4 poäng mot de två nationerna, samma nationer Tre Kronro kammade noll mot.

Sverige måste vinna

Även om allt känns skit för hockeyfansen i Sverige måste vi få se en svensk seger. Det är trots allt Storbritannien vi möter och med tanke på att det är gruppens två svåraste motståndare i form av Slovakien och Ryssland som väntar efter britterna behöver Tre Kronor vinna för att inte hamna sist i gruppen.

Även om det känns mörkt tror vi att det blir en rejäl urladdning för Tre Kronor likt matchen mot Schweiz. Svenskarna möter ett riktigt uselt lag och därför tror vi också det blir en seger med rejäl marginal. Därför väljer vi att spela Sverige som segrare med handicap -3,5.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback