Reklam

Sverige - Spanien: x

Matchcenter
2 september 2021 at 20:45 - Fotboll, VM
Friends Arena    Anthony Taylor
31 aug 2021 at 12:01 (Uppdaterad 2 sep 2021 at 22:38) 31/08
38
+1
Chans (1-X-2): 25-50-25%
Spelvärde: 195,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 10/10
Hit/Miss: 2-1
Unibet Spela nu hos Unibet

I landslagssammanhang är det såklart EM de flesta har färskt i minnet. Men det spelades i våras innan sommarens stora mästerskap drog igång, kvalmatcher till VM 2022. Sverige mötte då Georgien och Kosovo. De blågula gick segrande ur båda matcherna. Mycket har dock hänt sedan dess. Det har skett en hel del stora förändringar i truppen med flera spelare som lämnat. Tyvärr kommer inte Zlatan att spela då han fortfarande dras med skadeproblem. Men efter Kulusevskis uppvisning under EM lär han ha en plats från start i elvan och med största sannolikhet även Alexander Isak, så det ser bra ut offensivt.

Läs även om PSGs transfers under sommaren

Spanien spelade till skillnad från Sverige tre kvalmatcher till världsmästerskapet i Qatar innan sommarens EM. De inledde hemma mot Grekland i ett möte som slutade 1-1 för att i de två nästkommande matcherna vinna mot Georgien borta och Kosovo hemma. Det spanska landslaget toppar därmed gruppen med Sverige på andraplatsen. Från startelvan i EM saknas det en del viktiga spelare som Pedri då han måste vila efter att han spelat i princip hela tiden för det spanska landslaget sedan sommarens stora mästerskap. Men oavsett om han är borta eller inte har de fortfarande ett starkt lag att ställa ut.

Se vårat matchcenter för fler odds och marknader på matchen 

Eftersom att Sverige har fördelen av hemmaplan denna gång och att de lyckades kryssa mot ett Spanien på bortaplan under sommarens mästerskap tippar jag att det även denna gång slutar lika. Spanien hade det svårt med målskyttet i somras och det var en del missar från Morata och har svårt att se att det kommer trilla in några lätta bollar genom Sveriges solida defensiv. Ett oavgjort resultat är Sverige kapabla till att klara av på Friends och därmed blir mitt tips att det slutar lika.

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback