Reklam

Sverige - Slovenien: (AH: +2,5) 2

Matchcenter
12 januari 2020 at 18:15 - Handboll, Europa - EHF Euro
Arena: Scandinavium Arena    Robert Schulze
12 jan 2020 at 07:58 (Uppdaterad 12 jan 2020 at 19:50) 12/01
47
0
Chance (1-X-2) including handicap: 34-0-66%
Spelvärde: 114,18%
Lägsta spelbara odds: 1,52
Units: 8/10
Hit/Miss: 19-21
William Hill Spela nu hos William Hill
Handbolls EM

Jag önskar verkligen att jag kunde lugna oroliga själar genom att spela att Sverige vinner med ett gäng mål här men det är tyvärr omöjligt. Som oddsen ser ut i nuläget tycker jag inte det går att spela Sverige.

Slovenien är ett otroligt bra lag. När man tittar på lagets uppbyggnad och hur bra spelarna är så tycker jag det är omöjligt att skilja dem åt från Sverige. Sverige och Slovenien är två precis lika bra lag personalmässigt.

Publiken kan bli en belastning för ett orutinerat Sverige

När det klaffade för Sverige mot ganska svaga Schweiz kunde man utnyttja hemmapublikens stöd till max. Nu kommer det inte gå lika enkelt och jag undrar om Sverige på sina håll ganska orutinerade lag verkligen är redo för känslan när det börjar krampa i offensiven och man börjar känna hur publikens stöd istället blir en belastning.

Jag tror att folk drar alldeles för stora växlar på krossen av Schweiz. Schweiz är inget bra handbollslag. De har ett par spelare, men de är inte ett bra lag. Nu möter Sverige ett riktigt rejält lag, och att hålla Sverige som en så stor favorit i den här matchen är ett misstag.

Avslutningsvis, Slovenien har Vranjes som coach. Det är inte bra för Sverige. Det var visserligen några år sen han fanns med i landslaget, men han vet vad Sverige håller på med. Det är en fördel för Slovenien.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback