Reklam

Sverige - Slovakien: 1 (-1,5)

Matchcenter
5 april 2018 at 18:30 - Hockey, Friendlies
4 apr 2018 at 23:46 (Uppdaterad 5 apr 2018 at 21:00) 04/04
100
0
Chance (1-X-2) including handicap: 63-0-37%
Spelvärde: 110,25%
Lägsta spelbara odds: 1,59
Units: 7/10
Hit/Miss:
William Hill Spela nu hos William Hill
Det ska spelas landskamper innan VM i Danmark drar igång senare under våren.
Sverige möter Slovakien i två möten och ställer ett väldigt intressant lag på benen. Slovakiens trupp ser inte alls särskilt skrämmande ut.

Sverige möter Slovakien i VM-förberedelserna på hemmaplan. Förbundskapten R. Grönborg har tagit ut ett väldigt intressant och slagkraftigt lag. Med det menas att han letar revansch efter "fiaskot" i OS när uttåget skedde mot Tyskland i kvartsfinalen.

Vad talar för:

► Truppskillnaden. Det är en ren och skär skillnad på båda nationernas manskap. Sverige kommer med en väldigt bra trupp med spelare som; M. Hellberg, J. Nyberg, M. Wikstrand, M. Lindqvist, J. Sundström och A. Rödin för att nämna några. Många spelare på andra plattformar än SHL och mot Slovakien som mönstrar spelare från framförallt den tjeckiska ligan förutom tre stycken. Notera även att slovakernas har tre spelare som spelar i lägre ligor än den högsta ligan i det land dom spelar i.
► Hemmaplan. Matchen spelas i Himmelstalundshallen och hemmaplan är oftast alltid en fördel. För dom svenska spelarna där det finns flera som är relativt nya är det en skön känsla att få spela inför en hemmapublik och känna sig "hemma" på en större rink.
► Suktan av revansch sedan floppen i OS. Det är något M. Wikstrand med flera helst vill glömma. Nu går Sverige att bygga ett landslag för att bärga ett VM-guld och spela ihop sig inför vad som komma skall innan mästerskapet i Danmark.
► Slovakien är lite på nergång i internationella mästerskap och med spelare underifrån. Nationen kom sist i sin OS-grupp och har inte rosat marknaden dom senaste VM-mästerskapen.  Slovakien har inte tagit sig vidare i ett VM-mästerskap från gruppspelet sedan 2013 och åkte ut då redan i kvartsfinal.

Vad talar emot:

► Landskamperna är ett lagbygge. Det är flera debutanter i laget så som; Lindqvist, Åhman och A. Boqvist. Spelarna kan inte sina roller till fullo och det är en träningsmatch för att bygga ihop ett VM-lag.
► Underskattning från Sverige's sida. Slovakiens landslag är på pappret ett svagare motstånd och med en tafflig och nonchalant inställning kommer Slovakien att straffa Sverige.

Båda lagens spelare spelar för en VM-plats. Det kommer ges allt från många håll och Sverige behöver ta till sitt bästa spel för att ta en bekväm seger över Slovakien, Med tanke på att VM stundar runt hörnet är jag inte orolig att det inte kommer slitas från dom svenska spelarna. 

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback