Reklam

Sverige - Serbien: Båda lagen gör mål: Ja - Speltips & Rekar

Matchcenter
9 juni 2022 at 20:45 - Fotboll, Europa - Nations League - UEFA Nations League B
Friends Arena    Lawrence Visser
9 jun 2022 at 10:04 (Uppdaterad 9 jun 2022 at 22:38) 09/06
22
0
Chans: 65%
Spelvärde: 128,05%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 8/10
Hit/Miss: 0-1
Unibet Till Unibet
Odds och speltips på mötet i Nations League mellan Sverige - Serbien på Friends Arena. Vi har analyserat matchen och ger dig högsta möjliga odds enligt vårat matchcenter.

Upp till bevis för Sverige

Innan Sveriges Nations League-grupp hade dragit igång var Janne Anderssons och hans gäng favoriter till att vinna gruppen. Men efter två spelade matcher har det svenska landslaget bara lyckats fixa tre pinnar medan grannlandet Norge har tagit två raka trepoängare. Om Sverige vill ha någon som helst chans att faktiskt vinna gruppen och avancera upp till A-ligan är det enbart vinst som gäller mot Serbien under torsdagen. I det första mötet stod inte Sverige för någon jättebra insats mot Slovenien, men lyckades alltså vinna matchen ändå. Ett par dagar senare visade Erling Haaland vem som är kung av Skandinavien då han sänkte Sverige med två mål. När Serbien kommer på besök måste samtliga spelare steppa upp rejält om det ska bli någon poäng överhuvudtaget. Räkna med en tuff match mot ett Serbien med många otroligt bra fotbollsspelare.

Läs om fotbolls-VM här!

Serbien med många världsklasspelare

I slutet av förra året stod Serbien för en riktigt stor skräll när man åkte till Portugal och vann med 1-2, vilket innebar att man vann sin VM kvalgrupp och därmed gick direkt till det stundande VM-slutspelet. Men nu är det Nations League som gäller och Serbien har, precis som Sverige, lyckats skrapa ihop tre poäng på sina två inledande matcher. I den första matchen förlorade Serbien mot Norge med 0-1 för att sedan köra över Slovenien med 4-1 i den andra matchen. När serberna kommer till Tele 2 Arena för att ta sig än Sverige har man otroligt många bra fotbollsspelare i truppen. Storstjärnor som Aleksandar Mitrovic, Sergej Milinkoviv-Savic, Dusan Tadic och Luka Jovic är alla tillgängliga. Dessutom har tränaren Stojkovic gjort ett bra jobb när han fått alla dessa stjärnor att spela som ett lag. Räkna med ett taggat Serbien som har vind i seglen.

Jämför odds på mötet i vårat matchcenter!

Sverige fem senaste:

Sverige – Norge, 1-2

Slovenien – Sverige, 0-2

Polen – Sverige, 2-0

Sverige – Tjeckien, 1-0

Spanien – Sverige, 1-0

Serbien fem senaste:

Serbien – Slovenien, 4-1

Serbien – Norge, 0-1

Danmark – Serbien, 3-0

Ungern – Serbien, 0-1

Portugal – Serbien, 1-2

För att se fler speltips på sidan klickar du här!

Mitt speltips Sverige – Serbien

Det är en viktig match för bägge lagen som väntar under torsdagen. Om man ser till de två inledande matcherna av denna Nations League grupp har Serbien inlett något bättre. Men i denna match känns det helt och hållet öppet och det lag som har den bästa dagen kan mycket väl vinna. Det känns svårt att hitta en vinnare i matchen, men jag tror att vi får se en rolig fotbollsmatch där båda lagen gör mål. Mitt speltips blir att båda lagen gör mål.

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback