Reklam

Sverige - Schweiz: (AH: -2,0) 1

Matchcenter
18 maj 2019 at 20:15 - Hockey, World Championship
17 maj 2019 at 19:11 (Uppdaterad 18 maj 2019 at 22:29) 17/05
21
0

Ishockey VM

Chance (1-X-2) including handicap: 55-0-45%
Spelvärde: 112,75%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 7/10
Hit/Miss: 4-3
William Hill Spela nu hos William Hill

Nu är det slut på blåbär för Sveriges del. Det vill säga, nu möter man inga dåliga lag längre. Man har Schweiz, Lettland samt Ryssland kvar i gruppen. Det kommer krävas vinster i alla tre, för att man ska ha något med gruppseger att göra.

Schweiz har inte ställts på prov än i detta VM. Man har alltså inte mött Sverige, Tjeckien eller Ryssland. Så nu är det upp till bevis, om man är så bra som man visat.

Det har varit imponerande insatser vid varje vinst för Schweiz. Defensivt briljant där en av NHLs bästa backar, Roman Josi är den store nyckelfiguren. 

I målet har både Berra och Genoni fått 2 matcher var. Man har släppt in två mål hittills, och det var Genoni som släppte dessa. 

Offensivt har man intressanta spelare i form av Hischier, Fiala och Praplan. Och det är just den förstalinan Sverige ska se upp med. En femma bestående av endast NHL spelare. 

Där bakom är Schweiz lite tunna, produktionsmässigt.

Sverige har fått upp ångan rejält efter förlusten mot Tjeckien i premiären. Man har även fått in 5-6 nya spelare efter den matchen. 

Sveriges lag är fullständigt komplett. Ser inga svagheter alls, utan nu är man favoriter med Ryssland. 

26 gjorda mål på senaste 3. Offensiven i det svenska laget går som en klocka. Spelare som Nylander lyser det om, och tillskotten Wennberg och Landeskog fick göra mål direkt i sina första byten.

Defensivt har man VMs bästa backuppsättning. Ekman Larsson, Larsson, Klingberg, Ekholm, Gustafsson och Hägg är en mardröm för motståndarna.

Jag tror Schweiz kommer få en väckarklocka här mot Sverige. Det har gått lätt hittills men nu gäller det. Och Sverige kommer inte underskatta Schweiz, för man möttes ju i VM finalen förra året. 

Blir en ruggigt häftig match att se, och det känns som VM börjar nu på allvar. 

Sverige -2 spelas med insatsen tillbaka vid 2 målsvinst.

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback