Reklam

Sverige - Ryssland: Båda lagen gör mål: Nej

Matchcenter
20 november 2018 at 20:45 - Fotboll, Europa - Nations League - Nations League B
Friends Arena    Benoît Bastien
19 nov 2018 at 10:01 (Uppdaterad 20 nov 2018 at 22:35) 19/11
68
0
Chans: 65%
Spelvärde: 115,70%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-0
Betway Spela nu hos Betway

Sista och avgörande matchen i grupp Nations League för Sveriges grupp. Både Ryssland och Sverige har chans på att vinna gruppen efter att Sverige lyckades få med sig tre poäng borta mot Turkiet med 1-0. Målet gjorde av ingen mindre än Andreas Granqvist, och då givetvis på straff. 

Annars var det en match som stod och vägde och kunde sluta hur som helst. Turkarna hade nämligen minst lika mycket målchanser som Sverige men Robin Olsen hade spikat igen och gjorde ett antal riktigt vassa räddningar. Inte minst i slutet av första halvlek där det egentligen skulle ha stått 1-0 till Turkiet om inte Olsen hade varit där, exemplarisk räddning! 

I och med vinsten senast har då Sverige chans till gruppseger om man lyckas vinna mot Ryssland på Tisdagskvällen. Två lag som inte direkt glänst offensivt i Nations League. I första mötet mellan lagen slutade det 0-0 efter en ganska chansfattig match. Det är mycket att spela om och jag tror inget av lagen kommer gå speciellt offensivt i början och fokusera på att inte släppa in tidigt mål i början. Sverige är det lag som måste göra mål för att ta sig om Ryssland i gruppen. Sveriges anfallare Marcus Berg har haft enorma problem med målskyttet. Återstår att se om det blir ändring på det i matchen mot Ryssland, tveksam på den saken. 

Lutar åt en målsnål match där jag spelar på att båda lagen inte gör mål. 

 

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter

Kommentarer

Feedback