Reklam

Sverige - Portugal: (AH: -1,5) 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
17 juli 2022 at 18:00 - Fotboll, Europa - European Championship | f
Leigh Sports Village (neutral)    Stéphanie Frappart
14 jul 2022 at 12:16 (Uppdaterad 17 jul 2022 at 19:59) 14/07
33
0

Dam-EM

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 55-0-45%
Spelvärde: 115,50%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 5-0
NordicBet Till NordicBet
Odds och speltips på den sista matchen i grupp C mellan Sverige - Portugal i Dam-EM. Få rek och analys här.

Sverige med blytung seger senast

Under onsdagen (22-07-13) tog Sverige en oerhört tung trepoängare mot Schweiz. Trots att Sverige var det klart bättre laget genom hela matchen stod det bara 1-1 i den 79:e minuten, men stortalangen Hanna Bennison kom in i leken och frälste sitt lag i slutminuterna. På söndag väntar en ny viktig match när Portugal står för motståndet. Om Sverige lyckas vinna denna match är man i praktiken klara för avancemang som antingen gruppetta eller grupptvåa. Sverige kommer till matchen som klara favoriter och bör lösa tre poäng. Det svenska landslaget har faktiskt inte förlorat på sina 14 senaste bataljer, vilket vittnar om ett lag i fin form. Allt annat än vinst vore en rejäl missräkning för Peter Gerhardsson och hans lag.

Läs allt om Dam-EM här!

Portugal gjorde en fin match senast

Inför mästerskapet var det många som trodde att Portugal skulle bli överkörda i denna grupp. Men i matchen senast mot Schweiz stod laget för en riktigt fin insats – trots att slutresultatet blev 2-2. Det var dock Portugal som var det bättre laget och skapade överlägset flest målchanser. Med andra ord visade man att det finns gott om kvalitét i truppen och man inte tänker bli någon “walk in the park” för motståndarna. Men om portugiserna ska ha någon chans med ett ruggigt bra Sverige gäller det att man höjer sig ytterligare ett par nivåer. Man kommer till matchen utan någon förlust på sina fem senaste, vilket möjligtvis kan ge både spelare och ledare hopp om att faktiskt ta poäng här. Jag räknar dock med att Portugal får det riktigt tufft i denna match, trots fina resultat på sistone.

Fler odds och marknader på matchen hittar du i vårat matchcenter!

Sverige fem senaste:

Sverige – Schweiz, 2-1

Nederländerna - Sverige, 1-1

Sverige – Brasilien, 3-1

Sverige – Irland, 1-1

Georgien – Sverige, 0-15

Missa inte det riskfria spelet på matchen hos Lyllo Sport!

Portugal fem senaste:

Portugal – Schweiz, 2-2

Portugal – Australien, 1-1

Portugal – Grekland, 1-0

Portugal – Grekland, 4-0

Portugal – Bulgarien, 3-0

Se fler speltips här!

Målskillnaden kan bli viktig

Sverige är helt klart favoriter till att gå vidare från gruppen efter vinsten mot Schweiz senast. Det är dock inte lika säkert att man faktiskt vinner gruppen – och på så sätt får en lättare match i slutspelet. Holland är som bekant i samma grupp och kan mycket väl komma att utmana om gruppsegern. Målskillnaden kan bli avgörande för huruvida Sverige tar gruppsegern eller inte. Det svenska landslaget är väl medvetna om detta och går för många mål. Mitt speltips blir att Sverige vinner med minst två mål (-1,5 asian).

  • 100% upp till 500 kr i bonus!
  • För sportälskare!

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback