Reklam

Sverige - Österrike: (AH: -5,0) 1

Matchcenter
16 maj 2019 at 16:15 - Hockey, World Championship
15 maj 2019 at 22:10 (Uppdaterad 16 maj 2019 at 18:27) 15/05
27
0

Ishockey VM

Chance (1-X-2) including handicap: 60-0-40%
Spelvärde: 117,60%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 9/10
Hit/Miss: 9-1
Bethard Spela nu hos Bethard

Sverige möter Österrike på torsdagseftermiddagen i en match som betyder mer för Sverige än för Österrike. Vad menar jag med det? Det är ju VM.

Jo, Österrike som fortsatt är utan vinst, har en match mot Norge, 21 timmar efter slutsignalen mot Sverige. Det är där man har fokus, då båda har 0 poäng. Allt talar för, om man ligger under med 2-3 mål, inte kommer att köra för fullt. Oavsett om man gör det, så håller laget en alldeles för låg nivå. 

Lagets stjärna Michael Raffl har mest sett grinig ut och tar dumma utvisningar, som mot Schweiz igår i offensiv zon. Det som har hållt ner siffrorna hittills, är målvakterna. Jag kan inte se varken Kickert eller Starkbaum i kassen, stå emot ett hungrigt Sverige, som kommit igång ordentligt i de senaste två matcherna.

Sverige får till denna match ytterligare två förstärkningar från NHL. Landeskog och Klingberg gör debut i årets VM, och kommer bidra med ruggigt vässat PP  samt tyngd framför mål. Bara hoppas att Landeskog fortsätter sin fina form som han haft i NHL denna säsong. Klingan kommer att ge Sverige ytterligare alternativ i PP, och lär bilda backpar med Eriks Gustafsson. Vattnas i munnen redan nu!

Ett Österrike som fokuserar på matchen dagen efter mot Norge, fina förstärkningar i Sverige, som spelade skjortan ur Norge senast. Målskillnad kan bli viktig i slutändan, så det gäller att ösa på för Sverige. Kemin var briljant senast och man har gjort 17 mål på de två senaste.

Att Sverige ska vinna varje period med minst 2 mål ser jag som självklart. Tänk på att det är tidig matchstart, klockan 16.15. Nu kör vi!

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback