Reklam

Sverige - Kosovo: 1 (0-1)

Matchcenter
9 oktober 2021 at 18:00 - Fotboll, VM
Friends Arena    Marco Di Bello
8 okt 2021 at 12:24 (Uppdaterad 9 okt 2021 at 19:57) 08/10
22
0
Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 55-25-20%
Spelvärde: 112,75%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-0
Betsafe Spela nu hos Betsafe

Sverige tar på lördag emot Kosovo hemma på Friends. Första matchen sedan den oväntade förlusten borta mot Grekland med 2-1. Vårat blågula landslag hade innan dess tagit två raka segrar på hemmaplan i mötena med Spanien och Uzbekistan. Matchen mot Spanien var den bästa prestationen av landslaget sedan succén i EM-gruppspelet i somras. Med allt positivt som de tog med sig därifrån kändes därför nederlaget mot Grekland extra tufft. På plussidan är dock att vi har fått se vad Sveriges framtida offensiv, Isak-Kulusevski kan skapa tillsammans. Båda två ska vara klara för spel på lördag.

Klicka här för att se fler odds och marknader på matchen!

Kosovo kommer till Friends efter att de förlorat på hemmaplan mot Spanien i den senaste kvalmatchen till VM 2022. De ligger inför helgens möte på Friends på fjärdeplats i tabellen med 4 inspelade poäng på 5 matcher. Avancemanget till världsmästerskapet känns för tillfället långt borta för nationen. Om de ska ha en chans att ta sig dit måste de ta poäng mot Sverige, allra helst vinna. Enda treopängaren de hittills har tagit var i början av september, borta mot Georgien.

Läs även om vilka vi tippar vinner Serie A!

Här väljer jag att spela det Europeiska handikappet för att få upp oddsen. Kosovo har haft det tufft att hålla tätt bakåt och har på sina 5 matcher släppt in 9 mål och endast gjort 3. Vårat blågula landslag hade inte några som helst problem att producera i bortamötet när lagen ställdes mot varandra senast (0-3). Med en fräsch Isak tillbaka från skada tillsammans med Forsberg och Kulusevski är mitt tips att det blir en rolig tillställning på Friends, sett ur ett svenskt perspektiv.

  • 100% upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback