Reklam
24 juni 2019 at 21:00 - Fotboll, Women's World Cup | f
Parc des Princes (neutral)    Kate Jacewicz
23 jun 2019 at 12:21 (Uppdaterad 24 jun 2019 at 22:57) 23/06
83
0
Chans (1-X-2): 26-36-38%
Spelvärde: 111,60%
Lägsta spelbara odds: 2,78
Units: 4/10
Hit/Miss: 1-0
Bet365 Spela nu hos Bet365
Dam-VM

Stabilare lag får man leta efter. Misstagen i denna match kommer man kunna räkna till på ena handen. Det kommer inte vara de mest sevärda eller publikvänliga matchen men det kommer vara den bästa. Lägsta nivån som bägge lagen har är skyhög. Det finns inga svaga länkar i något av lagen här. Det är två lag som helt klart prioriterar att hålla nollan framför att ösa in mål framåt. Lagen vill helst vinna sina matcher med 1 eller 2 mål mot 0. Vad händer då när man ställer två sådana lag mot varandra? I en match där det är vinna eller försvinna så har jag svårt se att man skulle släppa minsta lilla på prioriteringen av försvaret.

Kanada har Sinclair. Får hon en chans i Sveriges straffområdet kommer hon att ta den. Det spelar ingen roll om det är på huvudet eller på fötterna hon får bollen. Hon är sylvass och har vi inte stenkoll på henne, ja då kommer vi skära oss värre än vad man kan göra på en mandolin.

Vi har bredden framåt. Vi har hittills sex olika målskyttar som inte kommer göra många mål men vi kan definitivt göra mål från fler olika håll. I en match som till stor del kommer vara en enda lång mexikan stand off så kommer inget lag våga blinka.

Endast i 1 av de 6 senaste matcherna har det blivit mer än 2 mål. Att det kommer bli tight och målsnålt är givet och det säger även oddsen, så även om under 2,5 mål är givet så är oddset lågt. Nej det finns ett bättre odds och det är på att denna match inte kommer vara avgjord efter 90 min. Kryss här känns lite som att gissa på att du får en slips på fars dag. Det är hög sannolikhet. Förutom att denna ”slips” ger fina 3,10 i odds, då är det en väldigt fin och uppskattad slips.

Båda lagen har kapacitet att stänga ner matchen totalt samtidigt som man har spelare offensivt som inte behöver många chanser. Inget av lagen kommer släppa till mer än på sin höjd 1 mål, om ens det. Det luktar kryss här lika säkert som att surströmming luktar rutten fisk. Slutar inte detta 0-0 eller 1-1 ja, då badar jag i surströmmingsspad.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback