Reklam
3 december 2019 at 11:30 - Handboll, World Championship (W) | f
Arena: Park Dome Kumamoto (neutral)    Samir Krichen
3 dec 2019 at 07:41 (Uppdaterad 3 dec 2019 at 12:52) 03/12
42
0
Chans (1-X-2): 76-7-17%
Spelvärde: 114,00%
Lägsta spelbara odds: 1,32
Units: 10/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Handbolls-VM

Efter två ganska enkla vinster för mig hittills på Sveriges matcher är det nu dags på allvar. Nu möter de ett riktigt motstånd. Men till skillnad från de första två matcherna då värdet legat på hcp på Sveriges motståndare är idag värdet på Sverige.

Japan har satsat hårt på det här laget. Dels till det här mästerskapet som kanske var lite bidragande men det är OS på hemmaplan nästa år, det är då de ska vara redo. 

Jag tror faktiskt inte de kommer vara redo till nästa år det här laget. Som jag ser det kommer det blir svårt när de inte har bättre fysiska egenskaper att jobba med än vad de har. Om inget revolutionerande händer kan jag inte se något annat än att Japan ett bra tag framöver kommer bli mycket tunna fysiskt när de möter de bästa lagen.

Sverige är inte ett av de bästa lagen men jag tycker egentligen inte det ser så mycket sämre ut än det brukar och i just den här matchen är det kanske mest bara positivt att det är våra stora försvarsspelare som saknas. Här kan det vara positivt att vi tvingas använda andra försvarare som kan hänga med japanskorna bättre.

För högt odds på Sverige. Vi ska slå Japan.

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback