Reklam

Sverige - Belgien: (AH: -1,5) 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
22 juli 2022 at 21:00 - Fotboll, Europa - European Championship | f
Leigh Sports Village (neutral)    Kateryna Monzul
21 jul 2022 at 11:38 (Uppdaterad 22 jul 2022 at 22:51) 21/07
81
0

Dam-EM - kvartsfinal

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 65-0-35%
Spelvärde: 126,75%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 8/10
Hit/Miss: 1-0
Bet365 Till Bet365
Odds och speltips på kvartsfinalmötet mellan Sverige - Belgien. Läs våran analys där vi rekar damernas match som spelas på fredag.

Sverige har vaknat

Sverige inledde gruppspelet en aningens trögt och många tyckte att damerna måste höja sig ett par nivåer, vilket man också gjorde i den sista gruppspelsmatchen mot Portugal. Matchen mot Portugal slutade 5-0 till Sverige och de som var oroliga kring de första två insatserna fick ett lugnande besked. Ett stort utropstecken i matchen var Asllani som såg riktigt bra ut. Ett mål och två målgivande passningar gav henne priset som matchens lirare. Denna insats var inte bara viktig för henne själv utan även för hela laget.

Läs allt om Dam-EM!

Formen är på topp lagom till kvartsfinalen mot Belgien. Sverige kommer till matchen som stora favoriter, men Belgien får absolut inte underskattas. Står Sverige pall för favoritskapet?

Belgien har överraskat

Belgien blev lottade i något som kan ses som dödens grupp där Frankrike, Italien och Island stod för motståndet. Trots den svåra gruppen gjorde Belgien bra ifrån sig då man vann en, förlorade en och spelade en oavgjord. Att Belgiens damer tog sig vidare från gruppspelet är en stor succé för landet som inte allt för många trodde på inför mästerskapet.

Nu väntar dock en mycket svår uppgift då Sverige står för motståndet och om man vill göra nya underverk i detta EM gäller det att samtliga spelare är på tårna från första minut. Förmodligen kommer Belgien ha lite bollinnehav och behöva satsa på kontringar. Räkna med att Belgien får det tufft här.

Jämför högsta odds på olika marknader på matchen här!

Sverige fem senaste:

Sverige – Portugal, 5-0

Sverige – Schweiz, 2-1

Nederländerna - Sverige, 1-1

Sverige – Brasilien, 3-1

Sverige – Irland, 1-1

Belgien fem senaste:

Italien – Belgien, 0-1

Frankrike – Belgien, 2-1

Belgien – Island, 1-1

Belgien – Luxemburg, 6-1

Belgien - Österrike, 0-1

Se fler speltips på sidan här!

Mitt speltips Sverige – Belgien

Sverige kommer allt närmare ännu en mäktig final i ett stort mästerskap. När man nu formtoppade går in mot Belgien i kvartsfinalen med 5-0 från mötet med Portugal ser det riktigt lovande ut, för trots problem med Covid i laget är truppen såpass bred att de ska klara av Belgien utan några större problem. Jag tippar att de svenska tjejerna fortsätter på samma spår som mot Portugal och vinner komfortabelt. Mitt speltips blir att Sverige vinner med minst två mål (-1,5 asian).

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback