Reklam

Sverige - Belgien

20 juni 2016 at 17:07 - EM 2016
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Tredje och mest troligt sista matchen för det svenska landslaget när man under onsdagskvällen möter Belgien på Stade de Nice. Ett Belgien som efter senaste matchen mot Irland, vinst 3-0, allt mer ser ut som det landslag som inför mästerskapet tippades vara med och slåss om guldet. Sverige behöver en vinst för att ha chans på avancemang, något som kommer bli otroligt tufft då man så här långt presterat långt under förväntningarna.

Belgien ansågs av många som den klara favoriten till att vinna gruppen men det dröjde inte längre än till premiären innan man åkte på första kallduschen. Förlust med 2-0 mot Italien och man började genast ställa sig frågan hur bra detta belgiska landslag egentligen är. Man rätade ut frågetecknen i matchen efter mot Irland då man tog en betryggande 3-0 vinst.

I onsdagens match kommer Belgien med största sannolikhet låta Sverige föra matchen för att sedan satsa på snabba omställningar, något man är väldigt skickliga på med spelare som Eden Hazard. Sverige, som inte fått iväg ett enda avslut på mål under turneringen, måste framåt i matchen och det kommer leda till stora ytor för den belgiska offensiven. Ju längre in i matchen desto mer desperation kommer att krävas ifrån Sveriges sida, inte helt omöjligt att det straffar sig i andra halvlek vid en eventuell forcering. Belgien att vinna andra halvlek spelas till fina 2.00
  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus
Feedback