Reklam

Surahammar - Lindlöven: (AH: +1,5) 2

5 december 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
5 dec 2018 at 14:11 (Uppdaterad 6 dec 2018 at 22:14) 05/12
55
0
Chance (1-X-2) including handicap: 38-0-62%
Spelvärde: 111,60%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-7
Betsson Spela nu hos Betsson
Surahammar ligger återigen den här säsongen sist i tabellen och kliver in nu här innan jul med tre i princip betydelselösa matcher kvar. Lindlöven däremot har varit ett stort frågetecken under hela säsongen, men måste börja plocka poäng.

Surahammar vet de flesta om att de är ett riktigt uselt lag och man befinner sig som sagt sist i tabellen med sina sju poäng. Man har just nu åtta poäng upp till Forshaga i jakten om åtminstone en extrapoäng, men att de ska komma ikapp dem har jag svårt att tro att de själva ens tror på. Man har iallafall spelat upp sig jämfört med första halvan, men laget man har på pappret är svagt. Idag möter man ett Lindlöven som befinner sig i en liten kris ändå. Ett lag som borde ligga högre i tabellen, men man är just nu ett lag som inte alls kommit upp i nivå. De senaste veckorna har dock spelet sett bättre ut och man bör vara en bit på vägen. Tittar man på förra matchen när vi spelade ganska tungt på dem hemma mot Malung, där man på något vis lyckades på stryk, trots ett massivt spelövertag. Man spelade ändå bra och det är en tidsfråga innan det börjar trilla in puckar framåt också. 

Talar för spelet

  • Lindlöven har spelat klart bättre på slutet. Senast blev man stoppad av Malungs målvakt Robin Christoffersson som stoppade 51 av lagets 52 avslut. Jag tror bara det är en tidsfråga innan man vinner igen.
  • Surahammar må ha bätter form, men man är seriens överlägset sämsta lag och alla lag som möter dem har superchans till tre poäng.
  • Surahammar har inget att spela för och Lindlöven behöver alla extrapoäng dem kan få.
  • Niklas Lihagen var tillbaka senast och lär ha gått framåt med en match i kroppen.

Talar emot spelet

  • Självförtroendet är kört i botten hos Lindlöven-spelarna. Man har kapacitet, men en hel del käppar i hjulet har satt stopp för detta. 

Jag tycker väl att det mesta talar för Lindlöven idag, bortsett ifrån att man faktiskt inte vunnit så mycket på slutet. Man är iallafall i grunden klart starkare än sina motståndare. Mitt spel blir därför Lindlöven -1,5 till oddset 1,80 hos betsson

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt
Feedback