Reklam

Surahammar - Grums: 2

10 oktober 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
9 okt 2018 at 15:35 (Uppdaterad 11 okt 2018 at 10:07) 09/10
145
0
Chans (1-X-2): 20-15-65%
Spelvärde: 139,75%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 9/10
Hit/Miss: 1-4
LeoVegas Spela nu hos LeoVegas
Snart onsdag igen och jag släpper denna tidigt. Surahammar tar på onsdagskvällen emot Grums och enligt bolagen ska de vara ganska jämna. Jag är helt säker på att Grums är klart bättre som lag och oddset är tacksamt.

Surahammar har jag blandat in en gång den här säsongen och förmodligen kommer det inte bli så många mer gånger. Jag har ganska bra koll på detta lag och i mitt tycke så är det ett av hockeyettans absolut sämsta lag. Ja, stora sågen åker som vanligt på när de är inblandade, men det kan inte vara kul att spela ishockey i ett lag som i stort sett aldrig vinner några matcher. Förra säsongen vann man typ två matcher av 34 eller något liknande. Den här säsongen ser man lite bättre ut på pappret, men en poäng plockat på sex matcher är inget som skrämmer. Dessutom mot ett skadedrabbat och ett för säsongen mycket sämre Skövde. Grums åkte på stortorsk för en vecka sedan mot Borlänge, men studsade tillbaka mot Kumla i söndags och vann med 4-7 på bortaplan. Ny bortamatch nu, men nu möter man också ett klart sämre lag än Kumla. Jag tycker detta borde bli en bekväm seger. Om det sedan blir med fem måls marginal eller bara ett struntar jag starkt i, men att man ska vinna det här är det inget snack om. Mycket bra värde.

Talar för spelet

  • Sura är ett av hela hockeyettans sämsta lag och har otroligt svårt att göra mål, vinna matcher och ens överhuvudtaget plocka några poäng.
  • Grums är i grunden rätt stabila i sitt grundspel. Sura är väldigt ineffektiva framåt och skapar inte speciellt farliga lägen, vilket såklart borde passa ett lag med bra grundspel väldigt bra.
  • 0-7 mot Borlänge var i överkant och man studsade tillbaka genom att göra sju mål på Kumla senast. Grums bör ha klart större chans att slå Surahammar än vad man hade att slå Kumla. Då förstår ni att värdet är starkt här.

Talar emot spelet

  • Inget ont om målvakten Svedberg i Grums, men han är ett sämre alternativ än skadade Scherrible. Inte övertygat såhär långt och har släppt kanske lite för mycket mål förbi sig kan man tycka.
  • Underskattning. Grums är i ett sånt läge där man inte kan underskatta, men de vet att det står Surahammar på bröstet på deras motståndare och det är klart det kanske inte är lika kul att möta Sura som det är att spela till exempel ett derby.

I mitt tycke är det här spelet riktigt bra. Grums har ett okej lag på pappret och framförallt så är man klart starkare än Surahammar. Jag testar Grums att vinna under ordinarie tid till oddset 2.15 hos LeoVegas.

Lycka till!

/Heden            

  • 100% upp till 3000 kr i välkomstbonus!
  • Bäst i mobilen
  • Hög trovärdighet
Feedback