Reklam

Speltips: Sunderland - Manchester City

2 februari 2016 at 21:45 - Fotboll, England - Premier League
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Dag: tisdagen den 2:e februari
Tid: 20.45
Plats: Stadium of Light, England
Nu är det dags för den 24:e omgången i Premier League och nu börjar man se vilka lag som drar ifrån. Det är en väldigt tajt tabell i detta års Premier League, både i toppen och i botten av tabellen. Det blir ett möte mellan ett topplag och ett bottenlag i denna match.

Hemmalaget Sunderland ligger just nu på en 19:e placering i Premier League och man har fyra poäng upp till säker mark. Bortalaget Manchester City ligger för tillfället på en andraplats och man har tre poäng upp till serieledande Leicester.

Förra mötet lagen emellan slutade 4-1 till Manchester City. En match där Manchester City hade stort spelövertag och man kunde vinna matchen med ännu mer. Manchester City inledde matchen väldigt fartfyllt och redan efter den 22:a matchminuten så kunde Wilfried Bony göra 3-0.

Matchen 
Det kommer med all säkerhet bli en match som liknar den förra. Där Manchester City lär ha stort spelövertag och kommer äga matchbilden. Sunderland kommer satsa väldigt mycket på sitt försvarsspel och sen försöka satsa på kontringar. Sunderland kommer få ett väldigt tufft motstånd i denna match och jag tror Manchester City kommer vinna matchen rätt så komfortabelt.

 

Matchodds 1X2 
Oddsen är hämtade från bet365.com
Sunderland, 7.00

Oavgjort, 4.75

Manchester City, 1.50

Mitt tips: Vinst Manchester City

Manchester City har varit väldigt bra de senaste matcherna och jag tror dom kommer vinna denna match. Det kommer bli väldigt tufft för Sunderland att stå upp mot Manchester City. Jag tror matchen kommer sluta 1-3 till Manchester City.

 
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback