Reklam

Stuttgart - Borussia Dortmund: 2

Matchcenter
20 oktober 2018 at 15:30 - Fotboll, Västtyskland - 1. Bundesliga
Mercedes-Benz Arena    Manuel Gräfe
18 okt 2018 at 14:34 (Uppdaterad 20 okt 2018 at 17:20) 18/10
67
0
Chans (1-X-2): 20-20-60%
Spelvärde: 111,60%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-4
Betser Spela nu hos Betser

Toppen mot botten i Bundesliga där Stuttgart har det riktigt kämpigt och placerar sig sist i tabellen efter sju omgångar. Man har sämst målskillnad i ligan på -7 och släppt in nästan två mål per match. Då har man ändå haft relativt lätt spelschema emot vad man kan ha. 

Stuttgart har egentligen inge mycket att jobba med i truppen. Man har en Benjamin Pavard som gjorde succé i EM med Frankrike och spelade till sig startplats och fick förtroendet från Deschamps. I landslaget spelar han som ytterback och gör det riktigt bra. Oförståeligt spelar Pavard som mittback i klubblaget. Med hans fina inläggsfot och snabbhet passar han bättre som ytterback. 

Desto bättre har det gått för motståndet Dortmund som ännu inte förlorat i ligan. Man går som tåget med sina nu fem raka vinster i både ligan och Champions League. In de senaste fem matcherna har man snittat långt över fyra mål per match där Paco och Reus varit de främst målskyttarna. Alcacer Paco som värvades in till denna säsong från Barcelona visade sig vara en kanonvärvning. En spelare som tänkt ska producera framåt och det har verkligen gett resultat. Han leder nämligen skytteligan med sina sex mål. 

Dortmund är självklart favoriter i matchen och ska vinna matchen till 1,86 trots några avbräck! 

 

 

  • Pengarna tillbaka vid 0-0
  • Stort fokus på Premier League
  • Snygg sajt

Kommentarer

Feedback