Reklam

Stuart Carrington - Bingtao Yan: 1

1 december 2019 at 14:00 - Snooker, Ranking Events
29 nov 2019 at 20:28 (Uppdaterad 4 dec 2019 at 18:30) 29/11
12
0
Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 112,50%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 5/10
Hit/Miss:
Bwin Spela nu hos Bwin
Brukar du vara motvalls ibland? Gå emot bara för sakens skull? Lite så känner jag i den här matchen. Jag kan inte spela Yan Bingtao till det odds som spelbolagen kastat ut, och måste ta ställning emot. Stuart Carrington, take us away!

Nog ska Yan Bingtao vara favorit, han har den höge kapaciteten, men så här klart före på oddsen förstår jag inte hur resonemanget går.

Yan Bingtao har vunnit fler matcher än Stuart Carrington den här hösten, men motståndet har också varit betydligt enklare. Carrington spelade dessutom bra i sin 6-3-seger här om dagen mot James Wattana, en spelare som till skillnad från brasse-Igor (som Yan Bingtao mötte) faktiskt är proffs på riktigt.

Spelstilsmässigt har Stuart Carrington ett spel som är mer defensivt inriktat än det Yan Bingtao föredrar. Jag hoppas därför det blir en hel del defensivdueller och att Carrington inte försöker spela snabba och öppna frames. Gör han sin taktiska hemläxa har han en riktigt bra skrällchans, vad än spelbolag och oddsmarknad säger.

Spelarna möttes för exakt en månad sedan när jag skriver det här och då spolade Stuart bort Bingtao med 5-1. Varför skulle han inte kunna göra det igen?

Spelet är Stuart Carrington att vinna matchen.

  • Bra livebetting och odds
  • Många sportmarknader
  • Lättnavigerad och snabb sajt

Kommentarer

Feedback