advert

06/02, Stoke - Everton

Lör 6 feb 2016 at 09:41 - Fotboll, England - Premier League
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Tid: 16:00

Plats: Brittania Stadium

Sist lagen möttes slutade matchen 3-4 och var bland årets bästa matcher. Denna däremot tror jag inte kommer vara lika underhållande. Stoke är på 10:e plats med 33 poäng, Everton har en poäng mindre och ligger på en position under.

Stoke har haft en tuff period, på senaste fem matcher har man gjort ett mål och släppt in sju mål. Utslagna från både FA-cup och League cup. Hemmaplan brukar de vara starka där har man slagit både Manchester klubbarna. Shawcross är tveksam till spel. Shaqiri har fått spela sedan skadan och förväntas starta på topp tillsamman med Bojan Kirkic och Arnautovic.

Everton kommer med två 3-0 vinster efter en tyngre period. Tim Howard hade känningar i knät sist och stod över matchen och är tveksam till denna. Lukaku kommer även att missa matchen på grund av en skada, istället för honom kommer förmodligen Kone att spela. Anfallaren har gjort det bra när han väl fått chansen.Båda lagen har många skadade spelare men Everton känns lite starkare just nu. Sett till formen och vilka spelare som ersätter de skadade. Därför tror jag på en knapp seger för Everton.

Kommentarer

Feedback