Reklam

Stockport County - West Ham United: Över 3,0 Mål

Matchcenter
11 januari 2021 at 21:00 - Fotboll, England - FA Cup
Edgeley Park
11 jan 2021 at 14:46 (Uppdaterad 11 jan 2021 at 22:55) 11/01
3
0
Chance (over-exact-under): 45-30-25%
Spelvärde: 111,00%
Lägsta spelbara odds: 1,56
Units: 5/10
Hit/Miss: 0-1
Bethard Spela nu hos Bethard

Från att förra säsongen med nöd och näppe klara sig kvar i Premier League har West Ham i årets säsong överraskande nog klarat sig riktigt bra såhär långt. För med Moyes som tränare såg nog de flesta att det skulle bli ännu en säsong i de nedre regionerna av tabellen. Framgångsreceptet enligt Moyes har varit att byta ut stjärnspelarna och satsa mer på trotjänarna. Resultatet av det är att de ligger på plats 10 för närvarande med ett spelschema bakom sig där de mött några av de förväntade topplagen som Chelsea, United, City, Spurs och Leicester, kommer senast från en vinst borta mot Everton.

Så långt ner som det engelska seriesystemet tillåter huserar West Hams motståndare Stockport County. För tillfället ligger de på fjärdeplats i division fem eller även kallat Non League. Om de fortsatt håller fjärdeplatsen när säsongen är slut har de chans att kvala till division fyra. Har tre ok resultat bakom sig inför kvällens möte med två oavgjoda och en vinst. Årets match för klubben när de får chans att visa upp sig på den stora arenan. Svårt att se att de kommer att hota alls.

Risken för skräll p.ga av underskattning finns alltid, såklart, men så stabila som West Ham har sett ut under säsongen ser jag ingen risk för det. David Moyes har även sagt att han kommer ställa ut den bästa elvan. Senast Londonlaget spelade match när de vann borta mot Everton var den 1 januari och med i laget på bänken var då spelare som Michail Antonio, detta är en match som passar honom perfekt och tippar därför att han kommer att starta. Ett utvilat West Ham med flera av de viktigaste spelarna ser jag inte ska ha några större bekymmer här och spelar över 3.0 mål.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback